Suns katru dienu bēga prom no mājām. Tas, ko viņš darīja, tevi saraudinās!

saki-and-danny

Denijs uzzināja, ka Saki izbēga, lai dotos pie kaimiņos esošās Morganu ģimenes, kur viņa sadraudzējās ar zēnu vārdā Danijs.

Danijam ir attīstības traucējumi – viņš runā fragmentāri un viņam ir problēmas ar motoriku – bet Saki mainīja viņa dzīvi.

Viņu satikšanās nebija nekāda nejaušība. Danijam bija lemts satikt Saki. Kopš viņi aizvien vairāk laika pavadīja kopā, Danijs pārvarēja savas vājības. Tagad viņš spēj izteikt domu pilnos teikumos, kā arī strauji uzlabojušāš viņa motorikas prasmes.

Danija vecāki bija pārsteigti, kad viņš pateica savu pirmo neaprauto teikumu: “Es esmu Saki tētis.” Danijs bija spējīgs aizmest bumbu Saki, lai viņa to atnestu.

Danijs un Saki ir nešķirami draugi.

Par spīti tam Saki vēl joprojām trenējas, lai kļūtu par glābšanas suni, kā iepriekš plānots. Morganu ģimene lūdza NKGSN, lai tie ļautu viņiem paturēt Saki. Tomēr, NKGSN pārstāvji kategoriski iebilda, atbildot, ka viens bērns nespēj atsvērt to, cik daudz dzīvību katastrofas gadījumā Saki spētu izglābt.

Šķita, ka viņi būs spiesti šķirties, līdz nodibinājuma biedri ievēroja, cik ļoti Danijs un Saki satuvinājušies. Viņi zināja, ka Saki laikam jau ir paveikusi savas dzīves lielāko misiju.

Uzzini par Saki un Danija neticamo stāstu aplūkojot video materiālu:

https://www.youtube.com/watch?v=v9VSegNvtkg

elitereaders.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment