Tikai dažas stundas pēc savām kāzām, ar šo jauno pāri notika milzīga traģēdija (ar VIDEO)

Džesika Stīlija, Beilijas līgavas māsa, uzrakstīja sirdi plosošu ziņu savas labākās draudzenes piemiņai.

“Mana dārgā Beilija Reja, mana sirds ir salauzta miljoniem mazos gabaliņos, kad es te sēžu un domāju par atlikušo dzīvi bez sava labākā drauga.”

Viņa turpina: “Man ir tik skumji, kad pievienoju tavus attēlus, bet zini, gluži kā es to būtu normāli darījusi, es vienkārši vēlos ar visiem dalīties tajā, cik skaista tu bija savā kāzu dienā.”

Džesika izplūda prieka asarās, kad viņa palīdzēja Beilijai sagatavoties viņas lielajai dienai.

“Es esmu tik laimīga, ka tu apprecēji savu sapņu vīrieti un atrādi nenovērtējamu mīlestību, kādu jūs abi bijāt pelnījuši. Mēs vienmēr teicām, ka atradīsim vīrieti, kas kādā jaukā dienā mūs nogāzīs no kājām, un es esmu tik laimīga, ka tu biji ar viņu kopā. Paldies, ka mani mīlēji.”

Pāra draudzene Medija Vāgnere izteica sāpīgus vārdus pēc traģēdijas: “Man ir grūti saprast visu šo situāciju, bet es nekad neesmu jautājusi kāpēc. Šie divi pavadīja savu pēdējo dienu uz šīs zemes ar saviem vismīļākajiem cilvēkiem – es patiešām ticu, ka tā bija labākā viņu dzīves diena.”

Lasi arī: Mistiskas putnu nāves parkā Hāga satrauc iedzīvotājus; Vietējiem aizdomas par 5G tehnoloģiju negatīvo ietekmi

“Es zinu, ka Dievam vajadzēja šīs divas dvēseles vairāk nekā mums uz zemes. Es noteikti zinu, ka viņi padarīja viņu lepnu, ar to, ko bija paveikušo uz zemes.”

Lūk arī video:

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment