Trīs svarīgas lietas, ko lesbietes tev var iemācīt par sievietes orgasmu

1. Orgasma sasniegšanai nepieciešams laiks

Seksa ilgums – priekšspēle ir viens no svarīgākajiem orgasmu garantējošajiem faktoriem sievietēm, to apsteidz tikai orālais sekss. Problēma slēpjas tajā, ka vīrieši ir vieglāk un ātrāk uzbudināmi nekā sievietes, tieši tas parasti attur sievieti no orgasma sasniegšanas.

No otras puses, lesbiešu pāriem nekad problēmas nesagādā laiks. 74% lesbiešu atzīmējušas, ka pēdējo reizi viņām sekss ildzis pusstundu vai pat ilgāk. Mazāk par pusi heteroseksuālo sieviešu atzīmēja, ka sekss pēdējo reizi ildzis vismaz pusstundu.

Ja vēlies apmierināt sievieti, tad centies nodrošināt vismaz 30 minūšu ilgu seksu, ieskaitot priekšspēli.

2. Orālais sekss ir galvenā panākumu atslēga

Kā jau minēts, orālais sekss ir vissvarīgākais nosacījums, kas garantē to, ka sieviete sasniegs orgasmu.

Frederiks skaidro, ka lesbietes minimāli koncentrējas uz vaginālo dzimumaktu, tā vietā partneres apmierināšanai tiek izmantots orālais sekss.

Ar orālā seksa palīdzību ir vienkārši piekļūt sievietes klitoram, tā stimulācijas ietekmē lielākā daļa sieviešu parasti sasniedz baudas virsotni.

Lasi vēl: Vai izmēram ir nozīme? Sievietes saka – jā; Lūk, ko saka speciālisti!

3. Bauda ir abpusējs process

Heteroseksuāli pāri parasti seko šādam scenārijam: notiek dzimumakts, tiek sasniegts orgasms, abi aizmieg, skaidro Frederiks.

Ko lesbietes dara citādāk?

Izrādās, ka viņas seksa laikā biežāk maina lomas. Sākumā orgasmu sasniedz viena partnere un tad kulminē arī otra. Šajā scenārijā nav vietas viena cilvēka orgasmam un seksa noslēgumam pēc tā, kā tas ir heteroseksuāliem pāriem.

Ko tu vari darīt šajā sakarībā: Apmierini viņu pirms dzimumakta, tam izmanto otro padomu. Tāpat tu noteikti vari seksa laikā stimulēt viņas klitoru, tādējādi palielinot iespēju, ka jūs abi kulminēsiet vienlaicīgi.

Avots: menshealth.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment