Vasilisa Volodina paredzējusi “Baltās joslas” periodu trim zodiaka zīmēm no 7. līdz 27. oktobrim

Un tā, Lielā baltā josla gaidāma Vēžiem. Viņi varēs ieraudzīt savu laimi, saskarties ar to aci pret aci un iegūt pārliecību.

Vēl nekad iepriekš savā dzīvē jūs neesat stāvējis tik stingri uz kājām un jutis sev tik spēcīgu atbalstu kā laika posmā no 7. līdz 27. oktobrim.

Visiem jūsu centieniem un cerībām ir lemts piepildīties tieši tagad, jūs sasniegsiet visu, kas jums paredzēts, par ko sapņojāt.

Tagad ir iestājusies jūsu dzīvē gaišā josla, bet tas nozīmē, ka tieši tagad viss, kas jums vajadzīgs, atnāks pie jums nekavējoties!

 

Vasilisa Volodina paredza gaišu laimes un mīlestības joslu Jaunavām. Šīs zīmes pārstāvjiem tas būs pats labākais un labvēlīgākais periods 2020. gadā.

Jaunavas pamatoti ir pelnījušas laimi, un tā jau klauvē pie viņu durvīm, tikpat gaiša un tīra, kā mēs parasti sagaidām Jaungada naktī.

Darbā Jaunavas sagaida straujš lēcienu uz augšu, viņas sasniegs visu, pēc kā ilgojas jau daudzus gadus, bet līdz šim kaut kas neizdevās.

Personīgajā dzīvē viss norisināsies lieliski, un nekādi šķēršļi, attālumi vai ļaunas mēles nespēs traucēt jūsu laimei!

 

Ne mazāk spilgtu un nozīmīgu Balto joslu dzīvē ar atplestām rokām var sagaidīt Skorpiona zīmē dzimušie.

Pašlaik nav tas laiks, lai sēdētu uz vietas, gaidot, kad viss sakārtosies pats no sevis. Pašlaik ir jārīkojas!

Jebkurā lietā, kurā Skorpioni ieguldīs savus spēkus, sniegs lieliskus rezultātus, un nav svarīgi uz kādu dzīves sfēru tas attiecas.

Lasi arī: Pirms 38 gadiem mamma atstāja meitenīti pilsētas izgāztuvē. Kā izveidojās meitenes liktenis, un kāpēc viņa…

Pašlaik visa pasaule ir jūsu rokās, bet Visums pats palīdz īstenot jūsu vēlēšanās. Jums atliek tikai noticēt sev un neatteikties no Likteņa dāvanām!

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment