Vēl pagājušajā gadā to sauca par lauku variantu: 5 lietas, kas šogad būs īpaši modernas

Apavi ar zeķēm

Ir daudz iespēju, kā zeķes kombinēt ar apaviem. Un šis ir brīdis, kad varat eksperimentēt, nevis paļauties uz gataviem risinājumiem.

Šī tendence aizsākās pagājušajā gadā, bet 2023. gadā tā uzņem apgriezienus. Zeķes vairs nav tikai apakšveļa, bet pilnvērtīgs aksesuārs, par kuru ir vērts atcerēties, izvēloties savu izskatu.

Baltas zeķes ir iecienītas pie kurpēm (un sandalēm) un kleitām. Garas rupja adījuma zeķes der kombinācijā ar zābakiem.

Man šī tendence patīk daudz vairāk nekā kailas potītes ziemā.

Saplēsti džemperi

Drēbju mode ir viena no nepastāvīgākajām tendencēm. Stilisti mums ilgstoši ieteica izvēlēties klasiska izskata džemperus. Bet šosezon atgriežas modē brīva krituma džemperi ar “caurumiem”.

Šis ir mans vecais iecienītākais

Starp citu, es to vienmēr atkārtoju arī saviem lasītājiem: mode piedāvā tikai iespējas! Jums nav jāizmēģina visas tendences. Un jums nav jāatbilst visām šīm tendencēm. Ja kāda jūsu mīļākā lieta pēkšņi kļuvusi stilistu nemīļota, jums nav jāskrien un tā jāizmet.

Jūs varat to stilizēt ar citiem modernākiem tērpiem un turpināt to valkāt. Piemēram, šaurus džinsus ar oversize džemperiem. Piemēram, šauru džemperi ar palaco biksēm ar augstu vidukli.

Lūk, es nēsāju visus šos gadus savu iemīļoto nemodernāko saplēsto džemperi. Šogad es to valkāšu kā modernu džemperi. Un es nopirku saplēstas džinsu bikses!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment