Viņa domāja, ka pumpas rodas hormonu iedarbības dēļ, taču patiesība bija daudz briesmīgāka…

Demodekozes slimības simptomus un ārstēšanas procesu var atvieglot pareiza ādas kopšana. Ādu nepieciešams vismaz divas reizes dienā attīrīt no taukiem un sviedriem. Regulāra ādas tīrīšana un kopšana ar dažādiem skrubjiem, tonikiem un attīrošiem līdzekļiem palīdzēs laikus noņemt atmirušās ādas šūnas un attīrīs aizsērējušās poras. Tas ievērojami samazinās ērcīšu daudzumu.

Sildošās procedūras – sauna, tvaika vannas, maskas, kas tikai palielina asinsspiedienus – no tām vajadzētu izvairīties. Šajā gadījumā aktīva ādas mitrināšana būs labākais variants, sniedzot ādai atvieglojumu jau tā agresīvā ārstēšanās procesa laikā.

Par spilveniem, kuri pildīti ar dabīgiem materiāliem, gan vajadzēs aizmirst. Ērcītes daudz mazāk uzturas spilvenos, kas veidoti no sintētiskiem materiāliem. Dodiet priekšroku spilveniem, kas pildīti ar sinteponu, gultasveļu nepieciešams mainīt katru dienu un noteikta prasība ir arī gultasveļas gludināšana.

Tieši tā – tas būs jādara katru dienu!

Fizikālās terapijas procedūras, kā, piemēram, kriomasāža sejai, paātrinās atveseļošanās procesu. Tie palīdz ādai atjaunoties un izveseļoties, kā arī uzlabo ādas mikrocirkulāciju.

Pats svarīgākais ir nepārstāt ārstēšanās procesu pat pēc izveseļošanās. Turpiniet veikt ārstēšanās kursu profilaktiskos nolūkos, vēlams vēl vismaz viena mēneša garumā. Tas atbrīvos jūs no iespējamiem recidīviem.

Ļoti rūpīgi sekojiet līdzi savai un savu tuvinieku higiēnai. Atcerieties, ka vislabākais ārstēšanās veids ir profilakse!

Lasi vēl: Tas, kas atradās šīs sievietes mājās, 30 gadu garumā viņu lēnām nogalināja – TAS IESPĒJAMS IR ARĪ TAVĒJĀ!

Avots: takprosto.cc

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment