Viņa pamanīja šo veidojumu sev pie auss… Tālāk viss kļuva vēl trakāk!

k-tulks sieviete ar izaugumu uz sejas

Viss turpmākais sievietei bija viens liels murgs. Endžijai diagnosticēja depresiju, viņa nevēlējās nevienu redzēt un vispār nerādījās ārā uz ielas, lai cilvēki neredzētu viņu šādu. Visu vēl sliktāku padarīja tas, ka neviens ķirurgs neuzdrošinājās noņemt šo veidojumu.

k-tulks sieviete ar izauguu uz sejas 2

Tas bija strupceļš, no kura sievietei šķita, ka izejas nav. Tad viņa ķērās pie pēdējā risinājuma. Sieviete vērsās pie TV raidījuma “Ārsti.” Tas ir raidījumus, uz kuru dodas tie cilvēki, kas nevar atļauties ļoti dārgas operācijas. Endžijas pieteikums tika izskatīts un viņa devās uz Losandželosu, kur norisinājās ārstēšana un filmēšana.

Vietējie ķirurgi izdarīja to, uz ko nebija spējīgi citi – pilnībā noņēma milzīgo audzēju no sievietes sejas, atgriežot viņai iepriekšējo izskatu. Endžiju brīdināja – risks, ka operācija var neizdoties, ir ļoti augsts, taču depresijas māktā sieviete bija gatava riskēt. Sešu stundu garā operācija bija veiksmīga!

k-tulks sieviete fui pe

Vai var iedomāties vēl laimīgāku sievieti par Endžiju? Viņas acis tagad mirdz un viņa ir atgriezusi savu dzīvesprieku! Taču viņai nācās turpināt ārstēšanu, lai noskaidrotu audzēja rašanās iemeslus. Mēs novēlam viņai ātrāku izveseļošanos! Bet Jums mēs piedāvājam pastāstīt par šo arī citiem!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment