Viņa nometa 50kg liekā svara, bet tumšs noslēpums lika VISU uzaudzēt atpakaļ. Beidzot viņa to atklāja!

Ali mācītājam atzina, ka viņas pagātne atgriežas, lai viņu vajātu. Pirmo reizi visu šo gadu laikā viņa publikai atzina, ka jaunībā cietusi no seksuālās vardarbības, kas notikusi masāžas laikā.

“Es tās laikā aizmigu,” viņa stāsta. “Un pamodos no tā, ka kāds aiztika manu vagīnu. Es biju šokā, nesapratu, kas notiek. Un tad es vienkārši pielēcu kājās un izskrēju ārā, un vienkārši slēpos. Es vienkārši sēdēju, sarāvusies čokurā, un trīcēju, es nezinu, kā to izskaidrot. Es vienkārši biju tik nobijusies. Man bija bail.”

Lasi vēl: Kādēļ tik daudzi pēc diētas pieņemas svarā? Vielmaiņas eksperts skaidro, ko darīt pēc tās

Daudzus gadus Ali slēpa traumas gaitā gūtās sāpes sava prāta dzīlēs. Tā kā viņa nebija pilnībā samierinājusies ar šo notikumu un piedevusi ne sev, ne pāridarītājam, un nēsāja traumu sevī kā tumšu noslēpumu, tas sāka viņu negatīvi ietekmēt, izpaužoties sliktos dzīves paradumos. Viņa centās pāridarījuma sāpes mazināt ar ēdienu.

Astoņus gadus pēc lielā svara zuduma un tā uzaudzēšanas atpakaļ, Ali atzīst, ka pati jūtas vīlusies sevī. Taču tagad viņa ir no jauna apņēmusies atgūt labu formu – reizi par visām reizēm.

Avots: littletthings.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment