Viņai šķita, ka labi pazīst savu vīru, bet tad viņš ar viņas ģimeni izdarīja ŠO! Sievas attieksme pārsteidz

Meitene vēlāk atklāja, ka regulāri cieta no seksuālās vardarbības, ko Ksī pret viņu vērsa līdz pat savam arestam 2011. gadā.

2017. gada janvārī, gandrīz astoņus gadus pēc Linu ģimenes slepkavības, 53 gadus vecajam Ksī beidzot tika piespriests sods.

Pirms Ksī tika saistīts ar šo noziegumu, viņš ziņoja policijai, ka nākamajā dienā pēc slepkavībām viņš kopā ar sievu devās uz viņas brāļa māju, un sieva atrada mirušo ģimeni. Viņš stāstīja, ka esot mēģinājis Ketijai neļaut ieiet istabā, kurā atradās mirušie, lai redzētais sievieti nešausminātu.

Taču viņš neminēja to, ka iepriekšējā vakarā sazāļoja Ketiju un vienatnē devās uz viņas brāļa mājām.

Nonācis tur, viņš apturēja elektrības padevi un ielavījās mājoklī, kur izmantoja āmuram līdzīgu objektu, lai nogalinātu savu sievasbrāli, Minu Linu, viņa sievu Liliju un Lilijas māsu, kā arī Linu pāra bērnus, 12 gadus veco Henriju un 9 gadus veco Teriju. Brenda pēc slepkavībām ievācās uz dzīvi pie Ksī un Ketijas, tādējādi Ksī tika dota iespēja regulāri meiteni seksuāli izmantot.

Lasi vēl: Šī bērna izvarošana un slepkavība bija šausmīgas, bet izmeklēšana atklāja ko VĒL briesmīgāku

Ksī nozieguma vietā atstāja asiņainus nospiedumus no saviem Asics apaviem. 2010. atklāts videomateriāls, kurā Ksī redzams, sagriežot šo apavu kastes, lai slēptu savu vainu.

Šobrīd Ksī cietumā izcieš piecus mūža ieslodzījumus, taču Ketija joprojām tic, ka viņš ir nevainīgs.

Avots: viralnova.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment