Viņas neatzīsies, bet par šīm lietām mēdz domāt seksa laikā!

Vai mans vēders/dibens/seja/ciskas izskatās resnas?

Viņai nebūt nav kailai jādejo pie Beyonce dziesmas “Flawless“, jeb “Nevainojamā”. Tomēr sievietes reti saprot, ka vīrietim noteikti viņa liekas seksīga. Viņš izbauda mirkli, kad esat kopā kaili. Vīrieši nedomā par sieviešu izdomātajiem trūkumiem, it īpaši tad, kad bauda skaisto skatu. Vai ne tā?

Man jāpierakstās friziera apmeklējumam

“Jā, manāmi pāris sašķelti matu gali, tas nozīmē, ka vēl vienu nedēļu vai pat ilgāk jāpacieš sausi matu gali un matu šķipsnas, kas traucē kaut ko saredzēt.” Jā, viņa, iespējams, to ir iedomājusies seksa laikā – un pēc 20 minūtēm tāpat mati izskatīsies sajaukti un izspūruši.

Vai viņam sāp?

“Ir grūti saprast, vai viņa seja ir saviebta sāpēs. Ja es nezinātu, tad droši vien domātu, ka viņam piemetušās sāpes no senā sporta ievainojuma.” Kā izrādās, tu vienkārši esi aizņemts ar skaistu dāmu.

Vai es ar viņu pārāk ātri pārguļu?

Nē, diez vai.

Interesanti, vai apavu veikalā vēl ir palikuši tie brūnie zābaciņi ar bārkstīm?

Ja vēl ilgi pēc veikala apmeklējuma viņa domā par šo preci, tad tā ir zīme – tiem zābakiem ir lemts atrasties uz viņas pēdām, bet tikai pēc tam, kad viņa būs pabeigusi iesākto..

Būtu lieliski, ja es tagad varētu apēst picas šķēli

Fantāzijas par ēdienu ir ļoti pieņemamas. Varbūt pat viņa palūgs, lai tu pēc tam pasūti picu!

Vai es šorīt iedzēru kontracepcijas medikamentus?

“Sasodīts! Pamest misiju. Atrast prezervatīvu. Var turpināt. Labi, ka atcerējos..”

Ak, nē! Es tā arī nenosūtīju priekšniekam pārskatīto plānu. Uzņem apgriezienus, puis’!

Tas aizņemtu mazāk kā minūti laika, bet viņa nespēj vairs nomierināties, līdz tas tiks izdarīts. Ja jau viņa grasījās to nosūtīt plkst. 00:03, tad nekas jau īsti nemainīsies, ja to izdarīs 00:15, ja vien jūs neesat kādi pārcilvēciski maratonisti, kas spēj darīt to ilgāk.

Avots: www.womenshealthmag.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment