Viņš gāja, lai uzvilktu kārtējo dūmu, bet tieši pēc tā viņš nonāca slimnīcā!

23 gadus vecais puisis devās uzvilkt dūmu, kā viņš jau simtiem reižu bija darījis. Parasto cigarešu vietā, viņš izmantoja elektronisko cigareti, lai nodarītu mazāku kaitējumu savai veselībai.

“Tā bija parasta darba diena,” viņš stāsta. “Darba uzdevumi tika paveikti, tāpēc nolēmu doties uzsmēķēt, bet, nākamais, ko sapratu bija tas, ka cigarete ir uzsprāgusi man pie sejas un mani jau veda uz slimnīcu. Tas ir pēdējais, ko atceros.”

jamie2

Viņa traumas bija tik briesmīgas, ka Džeimsu nācās pārvietot ar helikopteru uz galveno slimnīcu, kur viņš pavadīja vairākas nedēļas intensīvajā aprūpē. Džeimsa vecāki bija šokēt, kad ieraudzīja sava dēla smago stāvokli.

jamie3

Puiša tēvs stāsta, ka dēlam ir kakla lūzums un lauzts pirksts. Cigaretes eksplozija bija radījusi caurumu mutes dobuma augšējā dāļā, radās sejas, kakla, rokas un krūšu kurvja apdegumi. Džeimss pēc bojājumiem ir sācis šļupstēt un ietur šķidras pārtikas diētu.

Tagad gan vecāki, gan pats Džeimss popularizē šo stāstu, lai informētu citus cilvēkus par to, kā tas var beigties. Smēķēšana patiesi var nogalināt!

jamie4

Avots: trendingstylist.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment