Viņu nolīga par auklīti, bet pēc tam viņai nācās ārstēties slimnīcā – cilvēki ir drausmīgi!

Auklīte pēc briesmīgajiem pāri darījumiem ir atrasta mežā, kur viņa pati nostaigājusi gandrīz 4 kilometrus, līdz viņu atrada policijas darbinieki.

Kā tas viss nonāca līdz šim?

Nonākusi šīs ģimenes mājā, auklīte neilgi pēc tam jau sāka tikt pazemota un fiziski aizskarta. Kad viņa jautājusi Huangas vīram, lai viņš viņai palīdz atgriezties Ķīnā, viņš auklītei ir tikai atņemis pasi. 

Huangai piespieda dienas laikā strādāt 18 stundas, gatavot ēst, tīrīt māju un uzņemties rūpes par bērnu. Viņai ne mirkli neļāva iziet ārpus mājas.

Auklīte arī tika turēta badā, viņas maltītes bija ļoti ierobežotas, kas arī noveda pie tā, ka viņa bīstami nokritās svarā. Policijas darbinieki bija izrēķinājuši, ka viņai bij vajadzējis stundā par darbu saņemt 1,87 dolārus, bet, protams, no šīs apsolītās naudas viņa neko neieguva.

Briesmīgie pāri darījumi bija jāpārtrauc – tas nu bija skaidrs. Auklīte zināja, ka viņai ir jāizdomā, kā viņa varētu aizbēgt no šīs mājas. Kādā dienā Huanga bija sagrābusi auklītes matus, atsita viņas galvu pret galdu un vēl citiem asiem objektiem. Viņu arī spārdīja, smagi savainojot ribas.

Pēc dažām dienām auklīte bija tik ļoti sasista, ka viņai nācās 4 stundas no vietas staigāt četrrāpus kā sunim. Vēl pēc dažām dienām auklītei beidzot bija izdevies izbēgt pēc tam, kad Huanga bija draudējusi auklīti nogalināt, jo viņa bija uz grīdas nometusi ēdienu.

Policija arestēja Huangu viņas mājā uzreiz pēc tam, kad viņi bija atraduši auklīti un uzzinājuši par neskaitāmajiem pāri darījumiem. 

Šobrīd Huanga sēž cietumā un var tikt izlaista apmaiņā pret drošības naudu 350 000 dolāru (~420 000 eiro).

Avots: redbookmag.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment