Vīrietim bija stiprs klepus, bet tas ko viņš izklepoja pārsteidza gan ārstus, gan draugus

“Ārsts man iedeva antibiotikas, lai es ar tām ārstējos. Tā arī darīju, bet nākamās dienas rītā man atkal sākās spēcīgs klepus. Šoreiz šķita, ka jūtu kādu recekli savā kaklā, kādi reizēm veidojas klepus gadījumā. Klepoju vairākas minūtes un tad to izspļāvu podā,” stāsta Fils.

“Es pieliecos, lai paskatītos tuvāku un, man par lielu pārsteigumu, tas sāka kustēties! Kad es nofotografēju to un pietuvināju attēlu, tad skaidri varēju saskatīt, ka manī iekšā ir bijis kukainis.

bug2

Tas mani ļoti satrauca, ka kaut kāds kukainis ir vairākas dienas atradies manās plaušās. Tāpēc uzreiz devos atpakaļ pie sava ārsta, kurš mani nosūtīja uz slimnīcu, pārbaudi uz tropiskajām slimībām,” satraukts atceras Fils.

Viņam nekavējoties tika veikts plaušu rentgens un asins analīzes. Arī kukaiņa foto tika nosūtīts ekspertīze, kur viņiem šķita, ka tas varētu būt kukainis viendienis, kuram trūkst kāju un vēl pāris niecīgu ķermeņa daļu.

Tas izrādījās, ka nav kaitīgs cilvēka veselībai un viss ar Filu tagad ir kārtībā.

“Kad es ievietoju kukaiņa bildi sociālajā portālā, es saņēmu vairāk kā 130 komentārus no norūpējušiem draugiem.

Dažs ir šausmās par to, ka kas tāds ir dzīvojis manī, bet daži saskata arī smieklīgo pusi sakot, žēl, ka kukainis nevarēja piedalīties vēlēšanās, jo bija iesprūdis manī,” smejot stāsta kukaiņa pāris dienu mājvieta.

 

Avots: mirror.co.uk

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment