Visums vēro katru tavu vārdu: ja nevēlies lauzt savu likteni, tad nekad nesaki 5 blokfrāzes

ES NEVARU

Es nevaru (man neizdosies, es nezinu, kā). Frāze, kas pilnībā nogalina visus iespējamos notikuma pozitīvos rezultātus. Galu galā šāda frāze tiek izrunāta apstiprinoši, ar stingru lēmumu par to, kas notiks pēc sabrukuma. Visums redz tavu mierīgumu un pazemību, dod to, ko tu lūdz, mierīgi iet darīt citas lietas, un tu tur sēdi žēlojoties. Kāpēc tu vaimanā? Vai bija pieprasījums? Bija. Dabūt to!

Mūsu lieliskā valoda ir tik bagāta, ka visiem vārdiem un frāzēm vienmēr ir kāds maģiskāks un brīnišķīgāks aizstājējs.

Izmēģināšu, darīšu visu iespējamo un redzēsim rezultātu!
Mācīties nekad nav par vēlu, tāpēc sāksim tūlīt, kungs. Interesanti!
Viss izdodas tikai tad, kad tu to dari. Tāpēc tagad es to darīšu, tas noteikti izdosies labāk nekā tad, ja es vienkārši palikšu malā.

Un mana mīļākā frāze desertam:

ES PAT NEZINU

Es pat nezinu. Kad es to dzirdu, mana acs gandrīz sāk raustīties. Tas ir, jūs stāvat runājot ar pieaugušo, skatāties uz viņu, redzat viņu kā adekvātu, ar normālu attīstību, un viņš, bam, saka: “Es pat nezinu.” Ha! Kas tad zina? Kam man jāiet pajautāt? Kas ir atbildīgs par tavu likteni, draugs?

Visumam nepatīk šādi triki ar vēlmēm. Viņai vajag specifiku. Specifiskums nozīmē, ka cilvēks ir stingri pārliecināts par to, kas viņam vajadzīgs. Tas nozīmē, ka viņš ir atradis savu ceļu un pārliecinoši tam seko. Visums to ciena un palīdz.

Kad cilvēks ir paskatījies apkārt, paņēmis no pasaules vēlmju un sapņu pavedienu, viņš vienkārši nav gatavs, nav nobriedis dzīvei, nav iemācījies savas mācības, nav pieredzes, viņš karājas kosmosā kā kaut kāda traips. viņa domas.

Caur nepatīkamām situācijām, kuras mēs negaidām, personība kļūst stiprāka. Visi neparedzētie notikumi, kas lija uz mūsu galvām, visbiežāk ir sekojoši: “Es pat nezinu.”

Kad jums jautā konkrēti, par ko jūs sapņojat, ko vēlaties, kur plānojat doties strādāt, ar ko veidot dzīvi utt., atbildiet skaidri. Nebaidieties izteikt savas vēlmes un nodomus.

Lasi vēl: Šīs četras zodiaka zīmes saņems negaidītu peļņu 2023. gada decembrī

Lasi arī: “Lielās tumsas” pareģojums 2024. gadam: vecā šamaņa brīdinājums cilvēkiem

Muldētājiem nekad nav paveicies. Un nevis tāpēc, ka viņi murmināja, bet tāpēc, ka viņi nezina, ko vēlas.

Ja pavārs, piemēram, nezina, ko gatavo un vienkārši iemet pannā kaut kādas sastāvdaļas, tad viņš apvemsies.

Ja sieviete pat nezina, vai viņa vēlas precēties ar šo vīrieti vai nē, tad sieviete pat nezina, kas viņa ir un kas ar viņu notiek šajā dzīvē. Viņai noteikti nav nekāda sakara ar laulību.

Ja vīrietis pat nezina, ko viņš vēlas darīt, viņš nekad nesasniegs panākumus, jo viņš neieguldīs interesi par savu dzīves darbu. Tas pat nebūs zināms… Lai gan, tas notiks! Viņš zinās kas visi par cūkām un neliešiem, izlaupīja valsti, neiedeva labu vietu, nenesa naudu pie durvīm kastē.

Uzņemieties atbildību par sevi. Esi savas dzīves, situāciju un apkārt notiekošā režisors un producents. Skatieties, ko pārraidāt Visumam, izmantojot frāzes un domas.

Arī interesanti: Turcijas saimnieces to dara jau 100 gadus: kāpēc gudras sievietes liek lauru lapas burkā un zem spilvena

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment