Zaļā pūķa gads: laimes horoskops 2024. gadam

Svari (no 23. septembra līdz 22. oktobrim)

Jūs gaida finansiāli panākumi. Tas nozīmē visu rūpīgi un pārdomāti nosvērt. Mēģiniet attīstīt attiecības ar mīļajiem. Esiet atklātāks un godīgāks saziņā, izrādiet lielāku empātiju un sapratni.

Skorpions (no 23. oktobra līdz 21. novembrim)

Laime gaida aiz stūra. Attīstiet savu intuīciju un uzticieties savām iekšējām sajūtām. Centies būt atvērtāks jaunām iespējām un nebaidies riskēt. Ļoti veiksmīgs gads! Mīlestībā sagaida harmonija un savstarpēja sapratne.

Strēlnieks (no 22. novembra līdz 21. decembrim)

Esiet piesardzīgs ar pretējo dzimumu, neveidojiet jaunas paziņas bez nopietniem nodomiem. Šogad pievērsiet lielāku uzmanību savai radošumam. Nebaidieties izpausties caur mākslu, mūziku, literatūru vai citām radošām formām. Nauda nāks caur radošumu.

Mežāzis (no 22. decembra līdz 19. janvārim)

Beidzot Fortūna ir tevi sasniegusi. 2024. gadā Mežāžus sagaida daudz patīkamu pārsteigumu. Koncentrējieties uz savu mērķu un ambīciju sasniegšanu. Esi neatlaidīgs, strādīgs un tiecies pēc sevis pilnveidošanas, tad panākumi karjerā būs tepat aiz stūra. Un līdz ar to paaugstināts komforts mājās.

Ūdensvīrs (no 20. janvāra līdz 18. februārim)

Zvaigznes sola jums veiksmi un laimi mīlestībā un ģimenē. Šogad centies būt sabiedriskāks un aktīvāks sabiedrībā. Attīstiet savas sociālās prasmes, iesaistieties savā kopienā un mēģiniet radīt pozitīvas pārmaiņas ap sevi. Neaizmirstiet par labdarību.

Zivis (no 19. februāra līdz 20. martam)

Pūķa gadā Zivīm būs daudz prieka, ļoti veiksmīgs gads. Pievērsiet vairāk uzmanības saviem iekšējiem pārdzīvojumiem un garīgajai attīstībai.

Lasi vēl: Nekādā gadījumā nepērc to garajā Pūķa gadā, citādi no nelaimes neizbēgt!

Lasi vēl: FOTO: ko Sindija Lū, varone no filmas “Kā Grinčs nozaga Ziemassvētkus”, pašlaik dara un kā viņa izskatās?

Mēģiniet atrast līdzsvaru starp materiālo un garīgo, veltiet laiku meditācijai un pašrefleksijai.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment