Māte noskatās, kā viņas draugs izvaro un nogalina viņas meitu – viss, lai piepildītu zemiskas fantāzijas

Diemžēl bērns bija nonācis šādu cilvēku rokās,” saka rajona prokurors, kurš arī ziņo, ka meitenīte ir adoptēta 3 gadu vecumā.

Salivans ticis arestēts pēc tam, kad viņš dažiem kādas slimnīcas darbiniekiem bija teicis, ka ir atbildīgs par Greisas nogalināšanu. Pēc kārtīgas iztaujāšanas no detektīvu puses Salivans detaļās aprakstīja visu, kā meitenīte ir tikusi pazemota, mocīta un galu galā nogalināta.

Viņš tagad ir ticis notiesāts par slepkavību, izvarošanu, piespiešanu nodoties dzimumsakariem, nolaupīšanu, dažādu instrumentu izmantošanu slepkavības mērķim, bērna labklājības apdraudēšanu, ļaunprātīgu līķa apgānīšanu, manipulāciju ar lietiskajiem pierādījumiem.

Man ir žēl par to, ko esmu izdarījis,” teica Salivans, pirms tika izvests no tiesas ēkas.

2

Pēc trīs stundām arī Pārkere tika notiesāta par slepkavību, nolaupīšanu, nozieguma instrumentu izmantošanu, līķa apgānīšanu, fizisku uzbrukumu, manipulāciju ar lietiskajiem pierādījumiem, izvarošanas sazvērestību.

1

Salivans šobrīd ir ievietots slimnīcā pēc narkotiku pārdozēšanas, kas ir bijis pašnāvības mēģinājums. Tajā pašā dienā ar Pārkere tika atrasta bezsamaņā no narkotiku pārdozēšanas.

Stāstot par noziegumu, viņi izstāstījuši, ka 2016. gada 8. jūlijā Salivans un Pārkere tikko pamodušos meitu aizveduši uz jaunu māju citā pilsētā. Kad viņi bija ieradušies mājā, Salivans vairākas reizes Greisai iesitis pa seju, pārsitot viņas lūpu.

Pēc tam abi aizveduši meiteni uz mājas trešo stāvu, kur Pārkere noskatījās, kā Salivans izvaro viņu. Pēc tam Pārkere aizgājusi uz viekalu, lai nopirktu apreibinošas vielas, ar ko saindēt Greisu.

Lasi vēl: Seksa slepkavība: Video parāda sportistes pēdējos dzīves mirkļus

Sakot meitai, ka zāles ļaus samazināt sāpes, viņi iedeva viņai pārāk lielu devu, pēc tam sasienot un žņaudzot viņu – “vecāki” atstāja meiteni karstos bēniņos, lai viņa tur nomirtu, un aizgāja prom no mājas.

Kad nākamajā dienā viņi bija atgriezušies, meitene vēl joprojām bija dzīva, tādēļ Salivans esot viņu žņaudzis un smacējis, līdz viņa nomira. Pēc tam viņi ielikuši meitenes līķi kaķa tualetes kastītē, lai nomāktu tā smaku un atstājuši to tur 3 mēnešus.

3 dienas pēc meitas nogalināšanas Pārkere esot iesniegusi ziņojumu policijā par meitas pazušanu, sakot, ka viņa, visticamāk, ir aizbēgusi no mājām. Kā arī policijai viņa devusi viltus norādes, kas maldinātu policijas darbiniekus un novirzītu viņus no nozieguma atklāšanas.

Divas nedēļas, pirms tika atrasts meitenes līķis (bez kājām un rokām), veikala novērošanas kamerās bija redzams, kā Pārkere iegādājas loka zāģi un vēl divus asmeņus.

Avots: mirror.co.uk

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Ieskaties šeit un izmaini savu dzīvi uz visiem laikiem: http://goo.gl/ytXa5A</cite>

    Iesaku neiet uz visādām apšaubāmām spēļu zālēm, kur ne tikai ir ieprogrammēts, ka automāts vienmēr izdos vairāk kā tajā tiks iemests, bet arī kriminogēni bīstama vieta, kur nereti mēdz pulcēties alkoholiķi un narkomāni.
    Nāc un piedalies lielākajās ASV un Rietumeiropas loterijās, kur notiek godīgas izlozes, neizejot no savas siltās un drošās mājas.

Leave a Comment