15. marta dienas horoskops – esi tu pats!

AUNS

Nevarēsi paļauties uz to, kas vienmēr palīdzējis izkļūt no neērtām situācijām – būs jāspēlē ar pavisam citām kārtīm. Gaidi savu kārtu un nelien pa vidu citu cilvēku darīšanām.

VĒRSIS 

Gribot negribot būs jārīkojas tā, kā citiem labpatiks. Šodien no malas varēsi paskatīties, līdz kam ir novedusi tava rīcība. Nāksies apdomāties.

DVĪŅI

Liksies, ka skaidri zini taisnību un būsi gatavs par to strīdēties līdz pēdējam, bet šīs dienas laikā uzzināsi faktus, kas apstrīdēs tavu nostāju.

VĒZIS

Dari to, ko pats vēlies. Šī diena ir domāta tikai tev, tādēļ nebrīnies, ka galvā iezagsies egoisms. Tev tiks izteiktas pavēles, bet šodien tām klausīt nav nekādas vajadzīgas.

LAUVA

Ja domāsi loģiski, viss būs labi, ja domāsi ar sirdi – visu salaidīsi dēlī. Nevajag lieki satraukties par lietām, kas nav maināmas – samierināšanās palīdzēs nomierināt nervus.

JAUNAVA

To, ko ilgu laiku esi devis citiem, šodien saņemsi atpakaļ. Nevarēsi saprast, kas tev liek rīkoties tā, kā to grasies darīt, bet spontanitātei šajā laikā vieta ir paredzēta.

Lasi vēl: Šis suns tika pamests mašīnā, piebarots ar narkotikām – neticēsi, kā viss beidzās!

SVARI

Domu spēks būs lielāks par īstiem vārdiem un darbiem, tādēļ šai jomai ir jābūt sakārtotai. Nenoniecini cilvēkus, kuri tavā labā ir darījuši daudz – tev ar viņiem vēl būs darīšana!

SKORPIONS

Gribēsies veltīgi tērēt spēkus lietām, kas nemaz nav tik svarīgas. Pieliec vairāk prāta un loģiskās domāšanas – tā tu sevi pasargāsi no lietām, kuras salaist dēlī.

STRĒLNIEKS

Esi nostājies uz ceļa, kas tuvākajā laikā vedīs pareizajā virzienā. Kaut kas sirdī ļoti pietrūks, bet dažkārt ir dienas, kad nav nekā slikta, ka pakavējies atmiņās – un šī ir tā diena.

MEŽĀZIS

Nevēlēsies klausīt nevienam, bet rīkoties pēc saviem ieskatiem. Vari tā darīt, bet būs jārēķinās ar sekām, kas nesolās būt tās patīkamākās, bet mēs jau zinām, kā ir ar to tavu spītību.

ŪDENSVĪRS

Nevajadzētu izlikties par to, kas neesi, un tēlot emocijas pret konkrētiem cilvēkam. Ja ne šodien, tad tuvākajā laikā tiks atkosti tavi plāni – un to kaunu tu nevēlēsies piedzīvot.

ZIVIS

Būs daudz jādomā par nākotni, nezināsi, kas īsti tevi sagaida, un kā to, ko vēlies, dabūt pie dzīvības. Noliec malā pašlepnumu un lūdz nepieciešamo palīdzību.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment