20. novembra dienas horoskops – izvairies no stresa!

1

AUNS Neliecies ne zinis par cilvēkiem, kuri nevēl Tev labu. Koncentrējies uz saviem mērķiem! Šodien vakars solās būt romantisks.

2

VĒRSIS Ja citiem vēlēsi labu, pašam tas arī nāks pretī. Ja sakārtosi to, kas ir sajucis, tad arī atnāks dažas atbildes, kuras meklē.

3

DVĪŅI Vairāk painteresējies par tiem, kuri Tev ir tuvi. Nevajag draugus atstāt nelaimē- citādi vēlāk viņi tur atstās arī Tevi!

4

VĒZIS Brīžiem pārņem domas, ka gribi visam atmest ar roku, bet mēģini tomēr padomāt par savu nākotni, kas solās būt spoža!

5

LAUVA Būt pārliecinātam par sevi ir ļoti labi, bet šodien Tev sanāks tas mazliet par traku. Mēģini piebremzēt ar garastāvokļa maiņām.

6

JAUNAVA Neļauj nevienam sev kāpt uz galvas- citādi cilvēki pie tā pieradīs, un tas nekad nemainīsies. Parunā ar ģimeni par to,kas nomāc.

7

SVARI Visu, ko vēlies, nevar panākt. Tāpēc samazini savas cerības un dari to, par ko esi pārliecināts, ka spēj. Nesalīdzini cilvēkus!

8

SKORPIONS Katrā lietā, kas notiek, var atrast kaut ko labu- tādēļ neskumsti un pieņem visu tādu, kāds tas ir. Viss būs labi!

9

STRĒLNIEKS Ja viss nenotiek pēc plāna, izdomā citu plānu! Tev tik un tā šoreiz ļoti veiksies, tādēļ rīkojies drosmīgi un nebaidies!

10

MEŽĀZIS Ja kaut kas nav labi, runā par to! Noklusētās un norītās lietas paliek iekšā- tās nekur nepazūd-izrunājies, citādi vēlāk atkal uzpeldēs

11

ŪDENSVĪRS Savāc visus savus spēkus un izdari to, ko jau sen esi vēlējies. Pārkāp sev pāri un pierādi pats sev ko jaunu!

12

ZIVIS Ja Tev nav grūti, tas nozīmē, ka nekas nenotiek. Vajag būt šādi, kā ir- vēlāk, tici man, tas atmaksāsies. Drosmi!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment