23. februāra dienas horoskops – neko nedrīkst sasteigt!

AUNS

Tev nebūs, par ko uztraukties, lai arī liksies, ka visa atbildība ir tavās rokās. Šoreiz izdosies tā, kā biji iecerējis, tādēļ nevajag iespringt par sīkumiem.

VĒRSIS

Būs jāsavalda savs mazais velniņš, kas prasīsies tikt izlaists ārā. Centies ieklausīties citu viedoklī, jo šoreiz tev nebūs taisnībā kādā nozīmīgā strīdā.

DVĪŅI

Nāksies atcerēties laikus, kurus biji centies aizmirst. Tomēr tu tur nekā nevarēsi padarīt. Neiebilsti pret pārmaiņām, bet rēķinies ar to, kā tās ietekmē citus.

VĒZIS

Liksies, ka neko vairs nevarēsi darīt lietas labā, bet patiesībā tavos spēkos ir daudz vairāk, nekā vispār šajā situācijā ir nepieciešams. Atliek vien censties sev noticēt.

LAUVA

Ja nerēķināsies ar citiem cilvēkiem, izgāzīsies tas, ko jau kādu laiku plāno. Atver savu domāšanu jaunām lietām, kas tev vienmēr ir likušās absurdas.

JAUNAVA

Nelien citu darīšanās, jo vari uzzināt pārāk daudz, un tas tev tiešām nenāks par labu. Neiespringsti par lietām, kuras nevari mainīt – viss tik un tā būs tā, kā tas ir.

SVARI

Atcerēsies kādu solījumu, kuru neesi pildījis, un ikdienā iezagsies sirdsapziņa. Neko darīt, kā ir, tā jādzīvo. Piedāvāto palīdzību neatsaki – tev tā būs vajadzīga.

Lasi vēl: Satriecošas pilsētu “pirms un pēc” bildes – notikušas fascinējošas transformācijas!

SKORPIONS

Izdosies atkost kādu cilvēku, kurš visu laiku tevi ir tinis ap pirkstu. Nedomā daudz, pirms lēmumu pieņemšanas, jo vari aizdomāties par tālu un visu sačakarēt.

STRĒLNIEKS

Izpēti kārtīgi tās lietas, kurās gribi pieņemt pārsteidzīgus lēmumus. Ir kaut kas cits, kas tev ir jāpaveic vispirms – vai esi jau aizmirsis solījumus?

MEŽĀZIS 

Būsi diezgan neiecietīgs un nevarēsi saprast, no kurienes šis garastāvoklis. Necenties aizbēgt pats no sevis un uzņemies atbildību par lietām, kurām pats biji iniciators.

ŪDENSVĪRS

Apkārt būs daži nekrietni cilvēki, kuri nespēs nomierināties un kaitinās tevi. Centies izturēties cienīgi, neko netēlojot un nešaujot pār strīpu – tas spēlēs tavā labā.

ZIVIS

Ir jāizdomā trīs soļi uz priekšu, citādāk vari aiziet pa nepareizo taku. Visu nevajag darīt uzreiz, visam savs laiks – katru lietu kārtīgi, rūpīgi jāapdomā.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment