3. decembra dienas horoskops – ja neizdodas, mēģini vēlreiz!

1

AUNS Tavas personiskās attiecības šodien piedzīvos krīzi. Tomēr tās var izveidoties produktīvas, ja nepievērsīsi uzmanību negatīviem sīkumiem.

2

VĒRSIS Pārsteigumiem pilna diena. Kaut kas mainīsies saistībā ar darba jautājumiem. Netrako pirms laika-visas izmaiņas var novest pie laba.

3

DVĪŅI Šodien viss, kas notiek, notiek uz labu. Šī diena palīdzēs lauzt kādu garlaicīgu stereotipu. Iezīmēsies jauni krasti!!

4

VĒZIS Šodiena iesāks pārmaiņas Tavā māju dzīvē- spēsi beidzot loģiski spriest, kā pareizi rīkoties. Sportiskas aktivitātes-obligāti!!

5

LAUVA Kā iesāksi rītu, tā arī paies diena-tādēļ uzmanies, lai tas būtu labs. Pareiza nostāja palīdzēs atrisināt visas problēmas!

6

JAUNAVA Meklē balansu pat tad, ja viss šķiet pārlieku sarežģījies. Nekļūsti redzami agresīvs- problēmas labo klusiņām pie sevis.

7

SVARI Vajadzēs palīdzību, lai noturētos uz kājām. Būs daudz negatīvu domu, bet jāatrod spēks, lai aizstātu tās ar pozitīvajām. Nenoskaņo sevi!

8

SKORPIONS Ne visu dienu spēsi nokontrolēt savas emocijas. Šodien centies ieturēt pauzi no apkārtējiem – neskaidrības risini citu dienu!

9

STRĒLNIEKS Pozitīvās lietas būs daudz redzamākas par negatīvajām. Izbaudi šodienas dinamisko notikumu gaitu- gaidāmi pārsteigumi!

10

MEŽĀZIS Neļauj citam diktēt Tavus pienākumus-Tev viss labāk zināms. Neļauj sirds priekiem šodien aptumšot Tavu prātu!

11

ŪDENSVĪRS Beidzot ir tā diena, kad Tevi patiešām sadzirdēs. Tādēļ centies runāt skaidri un atvērt savu sirdi. Runā ar domubiedriem!

12

ZIVIS Ātrums, kādā šodien viss notiks, Tevi apdullinās. Bez panikas, ja viss sagrozās citādāk, nekā biji plānojis. Atrisinājumu radīsi drīz vien!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment