3 izmaiņas, ko veikt savā ikdienā, lai tiktu pie sešpakas!

Viņš uzsāka ēdināšanas kursu un nolīga personīgo treneri, studēja visu par hormoniem un hipertrofiju. Pēc pirmajām sešām nedēļām mainījās tas, kā Karls skatījās uz ēdienu.

“Es kādreiz ticēju visam, ko izlasīju,” saka Karls. “Ticēju visam, ko man teica citi, domāju, ka neko nezinu par ēdienu. Nekad nebiju domājis par kalorijām, nedomāju par katra ēdiena specifiku un to, ko tas nodara organismam. Domāju tikai par to, kā tas garšo.”

Tomēr tagad viņa apaļo punci ir nomainījusi sešpaka – pateicoties disciplinētajai diētai un presītes vingrinājumiem trīs dienas nedēļā. Savus panākumus Karls noraksta uz šīm trim lietām:

Pievērs uzmanību uzņemto kaloriju daudzumam

Karls atzīst, ka viņš dienas laikā uzņēma pārāk daudz kaloriju. Kad viņš noskaidroja, cik, atbilstoši viņa aktivitātes līmenim, viņam dienā jāuzņem kalorijas, Karls beidzot sāka redzēt rezultātus.

Lasi vēl: Gribu muskuļus! Spēka treniņu režīms, kā izvirzīt mērķus

Sabalansēts uzturs

Diēta, kas ir pilna ar ātrajām uzkodām, pārpilda organismu ar nevajadzīgām kalorijām, sāli, cukuru un citām kaitīgām vielām. Tagad Karls pieturas pie sabalansēta uztura – maltītes iekļauj cāļa krūtiņu (proteīns), brūnos rīsus (ogļhidrāti) un kaudzi dārzeņu.

Neaplaupi sevi

“Esmu sapratis, ka pārāk daudz cilvēku ēdienu uzskata par ļaunumu. Ja tu izņem kaut ko no savas diētas un saki, ka to nedrīksti ēst, ko tu darīsi? Loģiski, ka tu to vēlēsies apēst.

Ļaujot sev turpināt ēst savus mīļākos produktus samērīgos daudzumos, tu sev palīdzēsi nesajukt prātā, ievērojot jauno ēšanas režīmu.

Karls arī ir kļuvis par regulāru trenažieru zāles apmeklētāju. Četras dienas nedēļā viņš iet uz kardio, spēka un mobilitātes treniņiem.

Ikvienam ko tādu vajadzētu izmēģināt!

Avots: menshealth.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment