3 vienkārši ieteikumi, kā acumirklī kļūt harizmātiskākam

Ēriks Bārkers ir vairāku ļoti veiksmīgu un pieprasītu grāmatu autors un viņš dalās savos novērojumos, pieredzē par to, kā par sevi atstāt labāku iespaidu, izmantojot niecīgu piepūli.

  1. Pazemini savas balss intonāciju un sakāmo teikumu nobeigumus.
  2. Samazini reizes un intensitāti, cik bieži tu māj ar galvu, kādā klausoties.
  3. Ieturi pilnu 2 sekunžu pauzi, pirms tu grasies atbildēt uz jautājumu vai sarunai kaut ko piemetināt.

Kādēļ šie ieteikumi darbojas?

Balsij ir varens spēks, tā pat kā izteiktajam vārdam. Pēc balss toņa un intonācijas pat var noteikt, kurš no kandidātiem tiks ievēlēts par prezidentu, bet, kurš paliks “aiz strīpas”.

Vīrieši ar zemām un dziļām balsīm sievietēm šķiet daudz pievilcīgāki un visticamāk viņas daudz vairāk atcerēsies to, ko vīrietis ir teicis.

Vienā no Ērika grāmatām ir ļoti labs piemērs, kā māšana izskatās no malas un kādu iespaidu tā rada:

“Vai tu vari iztēloties Džeimsu Bondu aktīvi mājam ar galvu sarunas laikā? Vai viņš raustītu plecus, piekārtotu savu apģērbu un kārtotu matus ik pēc pāris minūtēm? Protams, ka nē. Bonds tēls ir atslābis, mierīgs, bet pārliecināts par sevi. Viņš izstaro pārliecību.”

Savā ziņā tiek vilktas paralēles starp to, cik pārliecināts, ieturēts un elegants ir cilvēks ar to, cik bieži un aktīvi viņš kustina ķermeni sarunas laikā. “Savākti”, mierīgi cilvēki pārvalda savu stāju un ķermeņa valodu, kas liek domā, ka viņi ir pilnīgi pārliecināti par to, ko viņi saka un viņi pasaka tieši to ko viņi vēlas, ne vairāk, ne mazāk.

Paužu ieturēšana arī cilvēku acīs tiek vērtēta kā pārliecība par sevi un savu sakāmo.

Tu neļauj pilnīgi vaļu jebkāda veida un satura vārdu plūsmai, bet gan pārdomā to, ko grasies teikt.

Avots: time.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment