4 jautājumi, ko tev vienmēr vajadzētu uzdot pirmajā randiņā

Psiholoģe un iepazīšanās portāla LoveIn90Days.com izpilddirektore, Diāna Kiršnere paskaidro, ka šie svarīgie jautājumi palīdzēs tev saprast, vai tavs randiņa biedrs ir patiesi tev piemērots. Šie jautājumi var pārvērst pieklājīgo sarunu par patiesi aizraujošu diskusiju, kura atsvabinās otra cilvēka patieso sirdsbalsi.

“Lielākā daļa cilvēku iepazīstoties tikai akli taustās pa virspusi. Tā rezultātā, tu vari šķist nepatiesa un tukša. Jo patiesāki jūs abi būsiet, jo vairāk satuvināsieties. Tā vietā, lai vakara noslēgumā justos kā daļēji svešinieki, tev tiek dota iespēja patiesi izprast otru cilvēku,” apgalvo Kiršnere.

Lūk, 4 jautājumi, kurus būtu jāuzdod pirmā randiņa laikā:

1. Par ko savā dzīvē tu esi vispateicīgākais?

“Atbilde uz šo jautājumu var daudz pastāstīt par viņa vērtību sistēmu u to, vai tā atbilst tavai,” pastāsta Kiršnere.

Piemēram: Cilvēks, kurš saka, ka ir pateicīgs par saviem lieliskajiem draugiem, kuri vienmēr ir viņām blakus ir pilnīgs pretstats tādam, kurš saka, ka ir pateicīgs par savu paaugstinājumu darbā.

2. Vai tev patīk piedzīvojumi?

Šis jautājums palīdzēs saprast, vai tavs randiņu biedrs ir labs materiāls laulībām, kā arī pastāstīt par saviem trakulīgajiem piedzīvojumiem.

“Plānotāja tips un piedzīvojumu meklētājs reti kad dzīvē atradīs kopīgu valodu. Ideālajā variantā tev nepieciešams cilvēks, kura piedzīvojumu kāre ir tikpat liela kā tava,” piemetina Kiršnere.

Ja esi cilvēks, kurš ceļojumu ieplāno vairākus gadus iepriekš, bet viņam patīk ceļojumu iegādāties pēdējā mirklī, tevi šis cilvēks nepiesaistīs tik ļoti, kā tāds, kurš par piedzīvojumiem ir vienās domās ar tevi.

3. Kas tev patika un nepatika tavā bērnībā?

Šis jautājums palīdzēs izprast tava randiņu biedra pagātni, neatstājot par tevi negatīvu iespaidu.

Kiršnere papildina: “Uzzinot, kā viņš uzauga varēsi izveidot ieskatu tajā, ko viņš ņem par pamatu romantiskām attiecībām. Ja šim cilvēkam ir bijusi grūta bērnība, tas visai bieži nozīmē, ka nākotnē ar viņu gaidāmas zināmas grūtības. Tas nenozīmē, ka tev viņš uz vietas jānoraksta, ja viņa ģimenes dzīve nav bijusi ideāla, labāk uzskati to par brīdinājumu nākotnei.”

4. Ja tev būtu viss, ko tu vēlies, kā izskatītos tava ideālā dzīve?

Šis jautājums ir piemērots, lai uzzinātu, vai jūsu nākotnes vīzijas sakrīt. Vai viņš ir karjerists vai brīvais gars? Vai viņš ir ģimenes cilvēks vai tomēr mūžīgais vecpuisis? Šīs ir svarīgas lietas, kas jāzina par vīrieti, ar kuru satiecies.

Avots: www.womendailymagazine.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment