5 idejas, kā atgūt dzirksteli attiecībās

  1. Sniedz apskāvienus

Katram cilvēkam teorētiski ir nepieciešami 8 apskāvieni dienā. Sievietes apskāvienus un pieskārienus vērtē kā vienu no patiesākajām mīlestības un pieķeršanās izpausmēm. Un jo agrāk tu apskāvienu sniedz, jo labāk gan tev, gan viņai. Tas samazina stresu un rada mieru, kā arī apliecina mīlestību vienam pret otru.

  1. Rāpies ārā no gultas

Atrodi auklīti savam bērnam, kaķim vai dzīvokļa biedram, kurš nekad nekur neiet. Pētījumi liecina, ka aptuveni 82% sieviešu fantāzijas par seksuālām aktivitātēm ir dabā, neierastā vidē, kas ne obligāti nozīmē- publiskā. Tā ir papildus adrenalīna deva, kas ļaus jums sajust kaisli atkal no jauna un citos toņos.

  1. Nepērc viņas mīlestību

Pirms tu iztērē pusi no savas algas, lai iegādātos savas mīļotās tik ļoti kāroto somiņu, par kuru viņa ir runājusi jau nedēļām ilgi- apstājies un padomā, vai tas ir tā vērts. Pētījumi liecina, ka labāk ir “iegādāties un uzdāvināt” pieredzi jeb biļeti uz koncertu, ceļojumu, vakariņas u.c. Par materiālām dāvanām tiek saņemta pārsteidzoši niecīga pateicība un prieks.

  1. Paņem 20 minūšu pauzi

Tieši tāds ir nepieciešamo minūšu skaits, lai nomierinātos un sāktu atkal domāt ar skaidru galvu, kad jūs esat nonākuši kādā karstā diskusijā un nespējat rast kopīgu valodu. Atvainojies, pasaki, ka tu iziesi ātrā pastaigā “izvēdināt galvu” un atgriezies pēc 20 minūtēm, kad arī tava mīļotā būs nomierinājusies.

  1. Nobiedē viņu

Šoreiz nav domāts tāds variants, kad tu stāvi paslēpies aiz durvīm un gaidi, kad viņa nāks garām. Aizved viņu uz sērošanas nodarbību, gumijas lēkšanu vai laivošanu pa krāčaināku upi. Kopīgas bailes un piedzīvotais stress satuvina pāri, līdzīgi kā tas ir attiecību sākumā, kad viss ir jauns, nezināms un aizraujošs.

Avots: menshealth.co.uk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment