Ar autismu slima meitenīte skolā tiek turēta KRĀTIŅĀ! Ko Tu par to domā?

sutism

Jasmīnas Evansas tēvs kļuva par sava veida detektīvu, kad viņam radās aizdomas par to, cik labi izturas pret viņa meitiņu skolā …

Autisms ir psiholoģisks termins, kuru izmanto, lai apzīmētu dažādu pakāpju psihiskus traucējumus. Viena no raksturīgākajām īpatnībām, kā autisms izpaužas dzīvē no apkārtējo cilvēku skatu punkta, ir konkrēta indivīda nosliece nošķirties no apkārtējās sabiedrības, taču tā drīzāk ir nespēja uz saskarsmi, nevis apzināta nošķiršanās.

Alans Evans bija pārņemts ar nelāgām aizdomām, ka pret viņa 11 gadus veco meitu, Jasmīnu, ļoti slikti izturas skolā.

Viņš bija guvis piekļuvi savas meitas skolas failam, kurā viņš atrada šokējošus fotoattēlus. Tajos bija redzams, kā viņa ir ieslēgta aiz vārtiņiem telpā, kura visticamāk ir neliels skapis.

Lai uzzinātu vairāk, šķir nākamo lapu!

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Laumix Dizelis</cite>

    Manuprāt meitenei jāapmeklē specializēta skola, nevajag mocīt bērnu, skolas biedrus un vecākus.

  • <cite class="fn">elan</cite>

    Klasesbiedriem ir tiesības mācīties drošā vidē bez neadekvātiem klasesbiedriem, kuriem nepieciešama ārstēšana un speciāla uzraudzība. Bijām nelaimīgi un nobijušies par saviem bērniem, kad tāds klasesbiedrs bija uzņemts skolā. Vecākiem jāsaprot, ka tādam bērnam parastā skolā nevajadzētu atrasties un īpašā bērna tiesības nav augstāk liekamas par parasto bērnu tiesībām būt drošībā.

  • <cite class="fn">Ja</cite>

    Nu,jā. Vecāku nolaidība,nevar jau ar autismu slimu bērnu laist skolā kur mācās veseli bērni .Loģiski spriežot parastās skolas programma nav piemērota ar autismu slimiem bērniem un loģiski arī pedagogi nav attiecīgu ar kvalifikāciju. Es gan īsti no raksta nesapratu, kurā valstī tas notiek,ja tas ir UK, tad tur ir speciālas skolas ,kas paredzētas bērniem kas ir citadāki. Lai nu kur, bet Lielbritanijā ir padomāts par tādiem bērniem.Tā ir tīri vecāku nejēdzība.

Leave a Comment