7 jautājumi, ko tev vajadzētu uzdot sievietei/vīrietim, lai tiktu pie labāka seksa

Kāda ir tava iekārojamākā seksuālā fantāzija?

Mēs nebūt reālajā dzīvē nevēlamies īstenot visas savas seksuālās fantāzijas. Piemēram sekss trijatā, ja tava otrā pusīte sapņo par šāda veida seksu, tad tev jāuzzina specifiskāka informācija: Kas un kāds ir trešais cilvēks? Kā iekārtota apkārtējā vide? Kādas pozas jūs pamēģinātu?

“Patiesībā jūs seksa laikā savā prātā varat izspēlēt arī seksu trijatā, vienkārši par to runājot. Tas patiesībā būs daudz drošāk un seksīgāk nekā patiesi lauzīt galvu par kāda trešā cilvēka piesaistīšanu,” Morse papildina.

Kas tevi uzbudina?

Pirms tu spēj baudīt lielisku seksu kopā ar savu partneri, tev pašam jāspēj skaidri definēt, ko lielisks sekss nozīmē tavā izpratnē. Šāda veida sarunas uzsākšana ar partneri garantē efektīvu nonākšanu pie tādām intīmajām attiecībām, kādas patiesi vēlies redzēt. Pirms jautājuma uzdošanas pašam sagatavojot uz to atbildi, tu piesaistīsi savas otrās pusītes prātu uz sevis apmierināšanu.

Kāda veida pieskārieni tev patīk?

Patiesībā šis ir viens no svarīgākajiem jautājumiem uz kuriem jāatbild, apgalvo Dr. Hollija Ričmonda, kura ir sertificēta seksa terapeite un laulības konsultante. Daudzām sievietēm patīk gari, viegli vilcieni pa ķermeni vai maigi pieskārieni.

“Ir svarīgi apzināties ne tikai to, kāda veida pieskārieni ģenitālijām patīk tavai otrajai pusītei, bet arī to, kā pieskarties šī cilvēka neerogēnajām zonām,” papildina Ričmonda.

Kāda veida seksam šodien atbilst tavs noskaņojums?

Tev jāpieņem tas, ka dažkārt tavai otrajai pusītei nepieciešama iedrošināšana, lai viņa vēlētos intīmu kontaktu. Šādā gadījumā seksa tempam jābūt daudz lēnākam, kā arī papildus vēlama maiga glāstīšana. Savukārt citreiz pāris var justies daudz brīvās un nodoties aizraujošākam un kaislīgākam dzimumaktam, kas nozīmētu spēcīgāku, straujāku un netiklāku seksu.

Iedrošini savu otro pusīti dalīties savās jūtās un vēlmēs. Sievietes nereti kautrējas pateikt, ko patiesi vēlas, tomēr patiesībā vīrieši ir gatavi “piespēlēt” un darboties ar to, kas viņiem ir dots esošajā situācijā. Tevi noteikti sajūsminās tas, ka sarunas par šo tematu noteikti novedīs pie orgasma sasniegšanas.

Lasi vēl: Sekss trijatā: Trakākās atzīšanās, kādas sievietes uzdrīkstējušās publicēt

Vai tev patīk seksa rotaļlietas?

Daudzas sievietes nesasniedz orgasmu vien ar vaginālās stimulācijas palīdzību. Ja vēlies palikt kopā ar savu partneri, tad noteikti izrunā visu, kas jāzina par seksa rotaļlietām un to izmantošanu. Ja jūti šaubas vai vilcināšanos, zini, ka vibratori un stimulējošas palīgierīces mūsdienās ir kļuvušas par normālu parādību, ar kuras palīdzību iespējams sasniegt daudz augstākas baudas virsotnes.

Kuras ir tava ķermeņa jutīgākās vietas?

Sastādi sava ķermeņa karti, pastāstot par tās jutīgajām vietām savam partnerim, šādi jūs apmainīsieties ar vērtīgu informāciju, par kuru paši vēlāk būsiet sajūsmā.

Avots: menshealth.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment