8. marta dienas horoskops – uzņemies atbildību!

AUNS

Šodien būs jāuzņemas iniciatīva, ja gribēsi, lai notiek pēc tava prāta. Nāksies komandēt un vadīt – tas tev labi padosies, bet nedrīksti pārāk pierast pie šīs sajūtas.

VĒRSIS

Neļauj citu cilvēku problēmām izbojāt tev šo dienu. Esi atvērtāks, piedomā pie savas attieksmes, domā vairāk par citiem – tad šai dienai vajadzētu izdoties.

DVĪŅI

Liksies, ka vari darīt pilnīgi jebko, bet tavas vēlmes netiks uzklausītas. Ja nekas nestrādā, tad ir jāpamēģina cita pieeja, un tu šodien sapratīsi, kas būtu labākais variants.

VĒZIS

Būsi viegli aizvainojams, tomēr vēlams visu tā neņemt pie sirds. Šodien tevī būs liels sacensības gars, gribēsi visur būt pirmais. Ar attiecīgo motivāciju vari panākt visu!

LAUVA

Nekur nesteidzies – šodien jāprot novērtēt dzīves mierīgā puse. Steiga liks palaist garām svarīgas detaļas un pieņemt nepareizos lēmumus. Ir jāapstājas un jāapdomājas.

JAUNAVA

Nekas nevarēs sabojāt tavu priecīgo noskaņojumu. Lai arī šķiet, ka rētas dzīst ļoti lēnām, tu esi uz pareizā ceļa. Nevajag skatīties atpakaļ – tur vairs nav nekā, ko redzēt.

SVARI

Būs laiks būt pašam ar sevi un apdomāt savas dzīves izvēles. Nebaidies no izaicinājumiem, tev kaut kas ir jāmaina savā dzīvē, lai galu galā varētu mainīties pats.

Lasi vēl: Lūk, kas notiek, ja katru dienu izpildi planka vingrinājumu – lieliska motivācija!

SKORPIONS

Nestreb karstu – būsi pārpratis kādu situāciju, kas patiesībā ir pilnīgi nevainīga. Trīsreiz pārbaudi informāciju, pirms izdari pārsteidzīgus secinājumus.

STRĒLNIEKS

Nevajag celt traci tikai tādēļ, ka viss nenotiek tā, kā tu biji paredzējis. Nāksies saņemties, lai sekotu līdzi savam plānam, bet visas kārtis ir tavās rokās.

MEŽĀZIS

Nedusmojies uz citiem tikai tādēļ, ka pašam nav tas labākais noskaņojums. Šodiena no tevis prasīs vairāk nekā tu spēj, tomēr – kas gan Mežāzim ir šķērslis?

ŪDENSVĪRS

Vajag klausīt savai intuīcijai, lai arī dažkārt šķiet, ka tā ir aplama. Rīkojies pēc tā, kā tev saka sirds, citādāk vari aiziet pamatīgos neceļos.

ZIVIS

Gribēsies līst citu darīšanās, lai varētu paklačoties. Priekšā gaida liels piedzīvojums, kas liks gluži vai aizrauties elpai. Nekad nevērtē par zemu to, kas tev dzīvē ir dots!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment