9. oktobra dienas horoskops – pārliecinies par patiesību, pirms nosodi!

AUNS Laiks mainīt savu garderobi – prasi stila padomus tiem, kuru gaumi vienmēr esi apskaudis. Viss nav tik slikti, kā esi iedomājies, nāksies vienkārši pacīnīties.

VĒRSIS Būs apnicis, ka citi tev mācīs dzīvot, iestāsies par sevi un pierādīsi, cik labi vari pastāvēt par savu viedokli un nostāju – atliek tikai saņemties.

DVĪŅI Šodien daudz lietu būs jāpaveic mājās. Tikai nepalaid neko garām, lai viss norit kā plānots. Tikšanās ar sen neredzētu cilvēku.

VĒZIS Būs laba iespēja uzlabot savas prasmes. Nepalaid garām izdevību izmēģināt ko jaunu – vari pieteikties kursiem, kas paplašinās tavus horizontus.

LAUVA Būsi ļoti impulsīvs un ne pārāk apmierināts. Būs ļoti grūti savaldīties un neizgāzt uz visiem savas dusmas – tas var arī slikti ietekmēt kādas attiecības.

JAUNAVA Būs jāpārdomā dažādas ilgtermiņa attiecības – vai tas ir tas, ko tu tiešām vēlies? Cilvēks, kuram uzticies, varbūt nemaz nav tik patiess.

SVARI Nav nekādas vajadzības uz citiem izdarīt tādu spiedienu. Otrā dienas puse nebūs visai patīkama – centies saprast pats savas kļūdas.

SKORPIONS Šodien ir ieteicams vadīties pēc sava moto. Diemžēl lielus panākumus šodiena nesola, tādēļ svarīgas lietas atliec uz citu reizi.

STRĒLNIEKS Pārdomā trīs reizes to, ko taisies darīt. Ir vērts atbalstīt savus draugus viņu lēmumos, jo tas reizē palīdzēs arī tev pašam.

MEŽĀZIS Laiks atteikties no rutīnas un pievērsties kam interesantam, jaunam. Tikai piedomā pie saviem gājieniem, tie var izrādīties pārāk attiecības graujoši.

ŪDENSVĪRS Neskaties pakaļ citiem cilvēkiem – tev ir pašam sava oriģinālā pieeja. Ikdienas darbus neatliec uz vēlāku laiku!

ZIVIS Nevajag klausīties visā, ko esi dzirdējis pa ausu galam. Patiesība ir pavisam kur citur – un to tu viens neatradīsi. Un neizdomā neesošus stāstus!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment