Apple publicējis būtisku paziņojumu visiem kas lieto iPhone

“Apple” ir amerikāņu tehnoloģiju uzņēmums, kas pazīstams ar saviem inovatīvajiem produktiem un pakalpojumiem. Uzsākot savu darbību 1976. gadā, uzņēmums ir kļuvis par vienu no pasaules vadošajiem tehnoloģiju uzņēmumiem.

Tā galvenais produkts ir dators “Macintosh” jeb “Mac”, kas pazīstams ar eleganto dizainu un augsto veiktspēju. Tomēr uzņēmums ir vislabāk zināms arī ar saviem mobilajiem ierīčiem.

“Pavisam” ir saviem “iPhone” viedtālruņiem, kas ir kļuvuši par kultūras ikonu un populāru tehnoloģiju produktu visā pasaulē. “iPhone” iezīmējas ar savu gludo operētājsistēmu, lieliskajām kamerām un lielo aplikāciju ekosistēmu.

Papildus tam “Apple” piedāvā “iPad” planšetdatorus, “Apple Watch” viedpulksteņus un “MacBook” klēpjdatorus. Uzņēmums ir pazīstams arī ar savām programmatūras inovācijām, piemēram, operētājsistēmu “iOS”, skaņas tehnoloģiju “AirPods” un digitālās veikalu platformas “App Store”.

“Apple” pievērš uzmanību arī vides ilgtspējībai un sociālajai atbildībai, cenšoties samazināt savu ietekmi uz vidi un uzlabot darba apstākļus savā piegādes ķēdē.

Kopumā “Apple” ir kļuvis par tehnoloģiju nozares līderi, izceļoties ar savu dizaina un tehnoloģiju saskaņu, kā arī spēju ieviest jauninājumus, kas ietekmē lielu daļu pasaules iedzīvotāju ikdienas dzīves.

 

 

 

Apple oficiālajā vietnē ir atjauninājis iPhone lietotāja rokasgrāmatu. Uzņēmums aicina iPhone īpašniekus atturēties no gulēšanas blakus viedtālruņiem, kamēr tie tiek uzlādēti, jo tas var radīt nevēlamas sekas.

 

“Lietojiet ierīci ar gudrību un izvairieties no ilgstošas ādas saskares ar ierīci, tās strāvas adapteri vai bezvadu lādētāju, kamēr tie darbojas vai ir pievienoti strāvas avotam.”

Kad ierīce vai lādētājs ir pievienoti strāvas avotam, neguliet uz tiem, nelieciet tos zem segas vai spilvena un neapsedziet tos. Kad izmantojat vai uzlādējat iPhone tālruni, uzmanieties, lai strāvas adapteri un bezvadu lādētāji būtu labi vēdināmā vietā.

Īpaši piesardzīgi būtu jārīkojas, ja fiziskais stāvoklis nepieļauj ierīču temperatūras sajušanu,” informē Apple.

Apple norāda, ka ierīces vai lādētāji, kas ir pievienoti strāvas avotam, nedrīkst tikt novietoti zem segas vai spilvena un tos nevajadzētu apsegt.

Turklāt, izmantojot vai uzlādējot iPhone tālruni, strāvas adapteri un bezvadu lādētājus ieteicams novietot labi vēdināmā vietā, īpaši tad, ja ierīču fiziskais stāvoklis neļauj precīzi novērtēt temperatūru.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment