Andžela Perla nosaukusi 5 zodiaka zīmes, kurām septembris paies zem laimīgās zvaigznes

Laimīgā zvaigzne. Tik daudzi par viņu runā, velta tai dziesmas un dzejoļus, sapņo par to.

Kad šī zvaigzne apspīd, visa dzīve pārveidojas, bet realitāte pārmainās acu priekšā. Tad atveras jebkuras durvis un ir iespējams atrast īsāko ceļu uz savu laimi.

Tos, kurus apspīd laimīgā zvaigzne, tiek sniegta ne tikai veiksme visās dzīves sfērās, bet arī spēcīga aizsardzība no jebkādām neveiksmēs un nelaimēm.

Andžela Perla steidz iepriecināt piecu zodiaka zīmju pārstāvjus, kuri dzīvos zem laimīgās zvaigznes ne dienu, ne nedēļu, bet veselu mēnesi! Septembris viņiem kļūs par pasakainas veiksmes periodu.

Lasi arī: Astrologi norādījuši, ka, sākot ar 15. augustu, gaidāma izteikta baltā josla piecām zodiaka zīmēm

Viņi būs laimīgās zvaigznes apspīdēti un paši uz savas ādas varēs pārliecināties, ka brīnumi notiek!

 

Lauvas – septembra favorīti.

Par šo faktu nav vērts šaubīties. Savukārt spēcīga sava pārākuma izjūta viņus aizvedīs pa īsāko ceļu uz slavu un labklājību.

Pirmajā rudens mēnesī šīs zodiaka zīmes pārstāvjus sagaida ne izturības pārbaudes, ne cīņa par līderību. Viņiem vienkārši nebūs īstu konkurentu – tik liela būs atšķirība starp Lauvām un visiem pārējiem.

Mazāk atjautīgiem un enerģiskiem šīs zodiaka pārstāvjiem varētu apnikt šāda labsajūta. Bet Lauvas vienmēr atradīs veidus, kur virzīt savus spēkus.

Septembrī Lauvas ne tikai pabeigs iesāktās lietas, bet arī varēs izmēģināt spēkus sev pilnīgi jaunā virzienā. Un kas zina, varbūt šīs zīmes pārstāvjiem tas tik ļoti patiks, ka laika gaitā tā kļūs par viņu darbības prioritāti.

 

Romantiskos Vēžus laimīgā zvaigzne septembrī aizvedīs pa ceļu uz personisko laimi.

Ar rudens iestāšanos šīs zodiaka zīmes pārstāvji varēs aizmirst par iepriekšējām neveiksmēm mīlas frontē.

Šajā mēnesī Vēži izrādīsies neatvairāmi pretējā dzimuma acīs un bieži iemantos sajūsmas pilnus skatienus savā virzienā. Atradīsies ne mazums cienījamu kandidātu, tāpēc Vēžiem atliks vien izvēlēties, kuru no viņiem iepriecināt ar savu uzmanību.

Ieklausoties savā sirdsbalsī, viņi nezaudēs daudz laika pārdomām. Šajā veiksmīgajā periodā šīs zīmes pārstāvji nekļūdīsies ar izvēli.

Bet attiecības, kas sāksies zem laimīgās zvaigznes, izrādīsies liktenīgas un dāvinās Vēžiem daudz neaizmirstamu emociju.

 

Svari, kurus septembrī apspīdēs laimīgā zvaigzne īpaši spilgti, visa mēneša garumā gūs panākumus jebkurā dzīves sfērā.

Vasarā uzkrātās problēmas būs atrisinātas bez mazākās piepūles.

Šajā periodā Svari spēs saknē izmainīt savu dzīvi. Haosu un apjukumu nomainīs kārtība, miers un īpaša garīgā harmonija, kuru pazīst tikai izsmalcinātie Svari un kuru viņi vienmēr cenšas sasniegt.

Tagad nekādas grūtības, kas var piemeklēt šīs zodiaka zīmes pārstāvjus, nespēs izsist pamatu zem viņu kājām un salauzt viņu pašsavaldīšanos.

 

Mežāži septembrī sajutīsies kā īsti veiksminieki un likteņa lutekļi.

Lai arī šīs sajūtas viņiem liksies neierastas, tomēr viņu prieks nemazināsies.

Un kā nu ne – laimīgās zvaigznes ietekmē viņi varēs sasniegt izvirzītos mērķus fantastiski īsā laikā. Ja iepriekš kāds praktiskajiem Mežāžiem teiktu, ka tas ir iespējams, viņi to uztvertu kā joku.

Bet septembrī viņi paši uz savas ādas izjutīs, ka brīnumi mūsu pasaulēs vēl arvien notiek.

 

Spītīgos Vēršus laimīgā zvaigzne apspīdēs pašā piemērotākajā brīdī.

Tieši tad, kad viņi atradīsies uz izmisuma sliekšņa, pats liktenis iejauksies viņu dzīvē, lai palīdzēju viņiem pacelties.

Jau no pašām pirmajām septembra dienām šīs zodiaka zīmes pārstāvji sapratīs, ka nepatikšanas ir pagājušas, un viņu dzīvē ir sākusies plaša baltā svītra. Cik ilgstoša tā izrādās, lielā mērā ir atkarīgs no pašiem Vēršiem.

Lasi arī: Pasaule sajūsminās par Saimonu – Lietuvas prezidenta miesassardzi

Ja viņi izrādīsies pietiekami uzmanīgi un neizlaidīs veiksmi no rokām, tā paliks pie viņiem ilgu laiku.

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment