Ārzemju students populārā Rīgas ēstuvē atrod tārpus savā ēdienā – video ir šaušelīgs

13620798_1216840978335959_2917500906939773185_n

Jau kārtējais skandāls izcēlies ap slaveno kebabu ēstuvi Pakistan kebab, kura jau iepriekš bija nokļuvusi Latvijas veterenāro dienestu redzeslokā.

Atgādinam, ka jau iepriekš Pārtikas un veterinārā dienesta (PVD) standarta reids kebabu ēstuvē beidzās ar uzbrukumu žurnālistiem.

Dienests pārbaudi kebabnīcā sāka par, iespējams, vecas gaļas izmantošanu. Tās nepiemērotu pārvadāšanu pamanīja kāds vērīgs Nekā Personīga skatītājs.Inspektori ieradās kebabnīcā, lai veiktu pārbaudi. Firmas īpašnieks žurnālistu safilmēto materiālu nolēma iznīcināt, uzbrūkot žurnālistiem un sasitot kameru.

Šoreiz gan atklājums ir vēl šokējošāks – Rīgā studējošais ārzemju students Šaiks Šakruks savā Facebook kontā nopublicējis video, kurā redzams, kā viņš savā kebabā atradis tārpus. 

Video redzams, kā Šaiks atver savu kebabu un uzmanīgi to izķidā, līdz atrod to ko meklēja – ēdienā esošo tārpu. Facebook šis video jau ir ieguvis vairāk nekā 900 share un cilvēki aicina to maksimāli daudz izplatīt, lai atmaskotu nu jau bēdīgi slaveno ēstuvi.

Lai redzētu video, škir otru lapu

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment