Beidzot atklāta šī mistērija- kāpēc vīrieši un sievietes kreklus novelk tik atšķirīgi

1468945058-brieshirt

 

Viss sākās ar to, kad Trumblr lietotāja Džilijana ( segvārdā castielsteenwolf) sāka runāt par to, kādas ir atšķirības starp vīriešiem un sievietēm, kad runa ir par to, kā katrs velk nost kreklu. Viņa savā lapā rakstīja, ka vīrieši tik dīvaini novelkot kreklus, saķerot tos aizmugurē un pēc tam pārvelkot to pāri pa galvu, un ka viņai neesot saprotam, kā viņi to paveic, jo sievietēm, ko tādu paveikt, ir neiespējami.

Šim viņas ierakstam bija vairāk nekā 389,000 skatījumu un tik pat daudz dažādu komentāru un attēlu, kur vīrieši cenšas novilkt kreklu kā sievietes, un sievietes cenšas izdarīt to pašu- novilkt kreklu tā kā to dara vīrieši.

Tad kāda cita portāla lietotāja ar segvārdu wingscannotspeak apgalvoja, ka viņa ir atklājusi, kāpēc tas tā ir – vīriešiem vienkārši nav garu matu, tāpēc viņi kreklus var novilkt tādā veidā, taču sievietēm vienmēr saķeras mati, sabojāsies frizūra. Gadu viņa ššadi dzīvoja ar šo domu, līdz viņa nolēma to pamēģināt vēlreiz, bet šoreiz viņai mati bija nogriezti īsi, un tad gandrīz izdemolējot savu istabu, viņa saprata, ka pirms gada viņai tomēr nav izdevies atklāt šo mistēriju un matu garumam ar to nav nekādas saistības!

Pēc vēl viena gada, beidzot Tumblr lietotājai iprayforangels izdevās visiem atklāt to, kāpēc tad tik atšķirīgi novelkam kreklus.!

Šādi notiek, ja sieviešu kreklu velk tādā pašā veidā kā vīriešu kreklu, kas parādīts nākamajos attēlos.

 

Viņa savā profilā ievietoja šos attēlus un paskaidroja:

Vīriešu krekli ir lielāki un tajos ir vairāk vietas rokām, tāpēc tos ir vieglāk novilkt. Kā redzat attēlos, ja jūs paņemat sieviešu kreklu un cenšaties to novilkt tādā pašā veida, tad jūsu sapiņķerēsieties un iestrēgsiet, jo gluži vienkārši tur nav tik daudz vietas padušu zonā.

Viņa rakstīja arī to, ka, ja vīriešu kreklu mēģina novilkt tādā veidā, kā to dara sievietes, tad tas tāpat neizdosies, jo gluži vienkārši vīriešu krekli ir ne tikai lielāki un brīvāki, bet arī garāki, salīdzinot ar sieviešu krekliem. Tam neesot nekāda saistība ar mūsu dzimumiem, bet gan ar to, kā mūsu apģērbs ir uzšūts un cik brīvs tas ir. Viņa ir ievietojusi arī 4 video, kur parāda kā kreklus novelk vai cenšas novilkt. Raksta skatījumu un komentāru skaits sniedzas līdz 2 miljoniem, taču ir daži, kas vēl joprojām to apšauba, jo kreklus nevelkot nost, ne vienā, ne otrā veidā.

Un ko tu domā par šo? Vai, tavuprāt, šai meitenei ir izdevies izskaidrot šo lielo mistēriju?

 

 

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment