Brūss pret Brendu. Traģisks stāsts par zēnu, kuru audzināja kā meitenīti

Vecākiem nācās izdomāt stāstu par to, ka Brenda ir mirusi, savukārt ir uzradies attāls radinieks Deivids. Dzīvē iestājās jauns posms un Brenda nomainīja savu vārdu. Nu “viņa” vairs nebija meitene – tagad ar jaunu skatu uz dzīvi raudzījās Deivids Reimers. Viņš nolēma transformēties atpakaļ par vīrieti un process bija ilgs un grūts.

Sākumā viņš veica krūšu samazināšanas operāciju un pēc tam uzsāka hormonālo terapiju. 21 gada vecumā Deivids veica dzimumorgānu maiņas operāciju.

23 gadu vecumā Deivids sastapa vientuļo māti Džeinu Fonteinu, apprecējās un adoptēja viņas 3 bērnus. Pāris kopā bija ne pārāk ilgu laiku.

Deivida brālis Brajens, kurš cieta no šizofrēnijas ilgus gadus lietoja antidepresantus, taču 2002.gadā izdarīja pašnāvību. Deivids brāļa nāvē vainoja sevi un katru dienu gāja uz brāļa kapavietu. Arī Deivids vairākus gadus jau mocījās ar depresiju saistībā ar notikušo.

Manijs tā arī neatzina savu vainu notikušajā. Viņš uzskata, ka Deivids pats bija vainīgs, ka neatzina sevi par sievieti un vaino arī Deivida vecākus, jo viņi esot vilcinājušies ar operāciju.

Žurnālisti aktīvi centās atmaskot ķerto zinātnieku un Deivida gadījumu iztirzāja publiski. Sabiedrības spiediens izrādījās pēdējais piliens Deivida kausā – 2004.gada pavasarī, 38 gadu vecumā, viņš sekoja brāļa piemēram un izdarīja pašnāvību. Kā rakstīja prese, Deivids esot izdarījis pašnāvību savā auto, veikala stāvlaukumā, iešaujot sev galvā.

Lasi vēl: Māte savus bērnus atstāj ieslēgtus mājās vienus pašus 9 dienas! Iznākums traģisks

Avots: ofigenno.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment