Būtiskas izmaiņas saistībā ar degvielas cenām

Pagājušajā nedēļā pirms Lieldienu brīvdienām Rīgā cenas pazeminājās benzīnam un dīzeļdegvielai, bet Tallinā un Viļņā dīzeļdegviela kļuva lētāka, liecina aģentūras LETA apkopotie dati Baltijas valstu galvaspilsētās.

Visdārgākais benzīns ceturtdien bija pieejams Tallinā, kam sekoja Rīga, bet lētākā benzīna cena bija Viļņā. Visaugstākā cena dīzeļdegvielai bijusi Tallinā, bet viszemākā – Viļņā.

 

95. markas benzīna cena “Circle K” degvielas uzpildes stacijā Krasta ielā, Rīgā, samazinājusies par 1,8% līdz 1,614 eiro litrā, savukārt dīzeļdegvielas cena kritusies par 6,8% līdz 1,514 eiro litrā.

 

Viļņas Savanorju prospekta “Circle K” degvielas uzpildes stacijā 95. markas benzīna cena ceturtdien pieauga par 1,9% līdz 1,569 eiro litrā. Dīzeļdegviela ceturtdien maksāja 1,499 eiro par litru, kas ir par 0,7% mazāk nekā pagājušās nedēļas piektdienas cena.

95. markas benzīna cena Tallinas “Circle K” degvielas uzpildes stacijās šajā darba nedēļas nogalē saglabājās stabila, maksājot 1,689 eiro par litru. Tikmēr dīzeļdegvielas cena samazinājās par 0,6% līdz 1,569 eiro par litru.

 

Ceturtdien autogāzes cena Rīgā kritās par 6,3% un maksāja 0,745 eiro par litru. Tikmēr Viļņā un Tallinā autogāzes cenas palika nemainīgas – attiecīgi 0,622 un 0,7 eiro par litru.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment