Veikalā Rīgā vēlējos nopirkt sev apavus. Iegāju tur un sāka trīcēt rokas

Ādas izstrādājumi ir ļoti pieprasīti tirgū, pateicoties to augstajai kvalitātei un stilīgajam izskatam.

Taču ne vienmēr ir skaidrs, no kāda materiāla ir izgatavota soma, apavi vai maks. Lai netiktu apmānīts no negodīga tirgotāja, kā tas notika ar mani Rīgā, ir noderīgi zināt, kā pārbaudīt, vai āda ir kvalitatīva. Mēs jums pastāstīsim par visiem paņēmieniem, kā pārbaudīt ādas kvalitāti.

Nav patīkami pirkt apavus no pārdevēja, kurš apliecina, ka viss ir visaugstākajā kvalitātē, un tad viņi jums “iesmērē” konkrētos apavus. Lai tas nenotiktu, ir prātīgi zināt šīs dažas nianses.

Lasīt vēl –“Elektrum” klientiem no 1. maija būtiski mainīsies maksa par elektrību

Ādas izstrādājumi

Agrāk bija vieglāk pārbaudīt ādas izstrādājumu autentiskumu. Bija daudzi veidi, kā to izdarīt, tostarp saburzīt, berzēt un smaržot materiālu. Ādai ir unikāls aromāts, ko ir grūti sajaukt ar kaut ko citu. Tomēr mūsdienu ražotāji ir kļuvuši ļoti labi, lai izgatavotu augstas kvalitātes ādas aizstājējus. Ir pat īpaši aerosoli, kas atdarina ādas smaržu.

Mākslīgā āda agrāk asociējās tikai ar zemas kvalitātes dermatīnu. Tomēr tagad veikalos un tiešsaistē ir pieejams milzīgs daudzums augstas kvalitātes mākslīgās ādas izstrādājumu. Šie materiāli ir tik līdzīgi dabiskajai ādai, ka tos ir ļoti grūti atšķirt.

 

Šādos gadījumos var noderēt nelielas viltībiņas…

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment