Traģiskā negadījumā Rīgā bojā iet maza bērna tēvs

Neatliekamās medicīniskās palīdzības busiņš stāvēja uz vietas, bet amortizatori intensīvi kustējās – tas bija saistīts ar ārstu cītīgu darbu, veicot sirds masāžu, mēģinot atdzīvināt kādu smagā avārijā cietušu vīrieti.

Brīnums nenotika un vīrieša ģimene, kurā bija mazs bērns, zaudēja tēvu. Tikmēr avāriju izraisījušais dzērājšoferis – ja izdzīvos – ilgus gadus sēdēs cietumā, vēsta “Degpunktā”.

Salīdzinoši neliels pārkāpums, kas prasītu šoferim maksāt 80 eiro. Tomēr vadītājs, zinot, ka tik viegli netiks cauri, nolēma nereaģēt uz policistu aicinājumu apstāties. Vīrietis strauji palielināja ātrumu, sasniedza ap 120 kilometrus stundā un mēģināja pazust no likumsargu redzesloka.

Diemžēl vienā no līkumiem – Rožu ielā – vadītājs nenovaldīja savu spēkratu un iebrauca pretējā braukšanas joslā, izraisot sadursmi ar citu “Audi” automašīnu.

Apkārtnē dzīvojošie cilvēki dzirdēja briesmīgo trieciena troksni un steidzās skatīties, kas noticis.

 

Jānis, kurš dzirdēja avārijas troksni, stāsta, ka tas bijis diezgan nepatīkams troksnis. Viens vadītājs laukā bija izkāpis no sava spēkrata, bet otru automašīna saspiedusi. Ieradušies glābēji un abi ievietoti “ātrajā” palīdzībā.

 

Personu, kura izkāpa no transportlīdzekļa, policija aizturēja, no sāpēm kliedzot. Vēlāk šķiet, ka viņš zaudēja samaņu. Tikmēr otrs cilvēks – transportlīdzeklī iesprūdušais – bija bezsamaņā. Šķiet, ka nopietnāk cietis cilvēks, kurš vienkārši brauca pa ceļu, norāda aculiecinieks.

Bija skaidrs, ka vīrietis, kurš bēga, bija dzēris, jo automašīnas aizmugurē mētājās vairākas tukšas grādīgo dzērienu pudeles.

 

Pagaidām nav informācijas par to, cik reibumā bijis avāriju izraisījušais vadītājs. Iespiesto Audi vadītāju no transportlīdzekļa atbrīvojuši ugunsdzēsēji. Negadījuma vietā ieradās divas mediķu brigādes un medicīnas speciālistu brigāde.

FOTO: Aculiecinieka foto

Likumsargi aicina atsaukties ceļu satiksmes negadījuma aculieciniekus, zvanot pa tālruņa numuru 67219837, 29971069 vai 110.

Lasīt vēl –Ar sliktām ziņām pensionāriem nācis klajā Kariņš

Mediķi ilgstoši centās stabilizēt abu cietušo cilvēku stāvokli, lai nogādātu viņus slimnīcā, taču diemžēl dzīvību zaudēja vīrietis, kurš vien brauca darba darīšanās un patrāpījās pa ceļam dzērājšoferim, zaudēja dzīvību.

 

Avots: degpunkta.tv3.lv

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment