Četrgadīgais puika dārziņā atklāja tēva noslēpumu; Audzinātāja nekavējoties reaģēja

Kemdena tētis, tikai 34 gadus vecais Darelds Petersons, bija ļoti slims. Vēlāk viņa vēl sīkāk noskaidroja, cik ļoti sarežģītā un smagā situācijā nonācis šis vīrietis. Nensija  satraucās ne pa jokam. Tajā brīdī viņa izlēma, ka viņai pašai ir jāsazinās ar puikas tēvu.

Dareldam bija nopietnas problēmas ar nierēm –  tās “strādāja” tikai par 20%. Tajos brīžos, kad tēvs tika ārstēts ar dialīzi, viņš esot izskatījies tik ļoti nomocīts, ka mazais dēls, ieraugot savu tēti, bija ļoti nobijies un satraucies.

 

Bērnudārza audzinātāja bija nolēmusi darīt visu , kas ir viņas spēkos, lai palīdzētu mazā puikas ģimenei.  Jūs, visticamāk, nodomājat, ka viņa piedāvāja savu palīdzību mājsaimniecības uzturēšanā, ēst taisīšanā, vai puikas auklēšanā un citās ikdienas rūpēs. Bet NĒ – tas ko izdarīja Nensija bija daudz, daudz vairāk un iespaidīgāk.

Viņa piedāvāja puikas tētim vienu no savām nierēm.

Vīrietis nespēja noticēt šādām piedāvājumam!  Tobrīd gan nebija pat nekādas garantijas, ka Nensijas niere viņam varētu derēt. Kemdena tētis bija satriekts un aizkustināts par šo negaidīto piedāvājumu no Nensijas. Tas taču vārētu glābt viņa dzīvību! Viņšm ar asarām acīs, to pieņēma! Un tad notika otrs brīnums!Nensija izrādījās ideāli piemērots donors. Tagad vienīgais, kas bija atlicis darāms –  parakstīt dažus dokumentus.

Es biju tik ļoti norūpējusies par šo visu. Biju sajūsmā no domas, ka es varēšu palīdzēt! Ja mana niere nebūtu derējusi transplantācijai,  es nezinu kā vispār varētu dzīvot tālāk ar šo apziņu,”- atceras sieviete.

Notikušo visu savu dzīvi atcerēsies arī Kemdena tētis…

Tas ir vienkārši neticami! Vairums cilvēku gadiem gaida rindā orgānus transplantācijai. Es ļoti vēlētos, lai pasaulē būtu vairāk tādu cilvēku kā Nensija. Viņa deva man otru iespēju dzīvot”,- intervijā stāsta Darelds.

Uzzinājuši, ka Nensija ir ļoti piemērots donors, Darelds un visa Petersonu ģimene nolēma sarīkot viņai lielu pārsteigumu. Viņi pilnīgi negaidīti ieradās bērnudārzā ar milzīgu rožu pušķi un milzums daudz pateicības vārdiem. Mazais Kemdens bija pilnīgā sajūsmā aiz laimes, kad beidzot saprata, ka viņa tētim viss būs labi un viņš nekur nepazudīs.

Lasi arī: Turpmāk, valstiska apdraudējuma gadījumā, nedrīkstēs mobilizēt “Latvijas eliti”; Lūk kāda ir sabiedrības reakcija

 

Ir reizes, kad šķiet, ka mūsu pasaule ir pilna ļaunuma. Tomēr patiesībā labi cilvēki ir mums visu apkārt -viņi ir gatavi padod roku nelaimē nokļuvušajiem. Gribētos ticēt, ka tādi kā Nensija, kļūs tikai vairāk, jo mēs visi taču varētu mācīties ne tikai no kļūdām, vai ne?

 

Ja arī tevi iedvesmoja šis stāsts, neaizmisti ar to padalīties ar saviem draugiem.

Avots: ABC NEWS  un Abiem.lv!

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment