Lūk, cik tālu var novest apcelšana – tas steidzami ir jāpārtrauc!

Šie ļaundari tualetes podā iemeta ne tikai viņa mantas, bet arī dzirdes implanta bateriju, kas nozīmēja to, ka zēns neko nevarēja dzirdēt.

Screen Shot 2016-09-12 at 8.42.55 PM

Šis notikums Aleksam bija tik traumējošs, ka viņš nolēma mainīt skolas. Šī tēma viņam bija tik smaga, ka pat televīzijas priekšā viņš nespēja valdīt savas asaras. 

Screen Shot 2016-09-12 at 8.42.36 PM

Kopš šī notikuma viņa tuvie draugi un vairāki svešinieki nostājas viņa pusē, lai sniegtu atbalstu. Viņi piedāvāja Aleksam mainīt skolas, ko viņš šobrīd arī domā darīt.

“Es gribēju pateikties visiem maniem draugiem un tiem, kuri rakstīja man, lai atbalstītu. Es esmu ļoti laimīgs. Tas man lika justies tā, it kā es nebūtu viens,” saka Hernandezs. Viņš saka, ka daudzi no tiem cilvēkiem, kuri viņam rakstīja, arī ir kurli – brīnišķīgi, ka citi tādi cilvēki tevi atbalsta un nostājas tavā pusē.

Screen Shot 2016-09-12 at 8.42.02 PM

“Viņi teica, ka viņiem manis ir žēl un ka viņi aizlūgs par mani. Teica, ka viņi ir šeit, lai mani atbalstītu, un viņi zina, kā tas ir – būt kurlam. Tādēļ es esmu ļoti laimīgs,” saka Alekss.

Kopš šī lieta ir kļuvusi tik populāra, māte ir uzrakstījusi arī iesniegumu policijā, un viņi dara visu, lai disciplinētu nepilgadīgos pāridarītājus. Abi studenti ir tikuši identificēti – viens no viņiem jau ir izslēgts, otra lieta tiek izskatīta.

Aleksa māte saka: “Tas nav godīgi, ka šie puiši var domāt, ka tā turpinās rīkoties, viņiem ir jāzina, ka šādai rīcībai ir sekas.”

Cerēsim, ka viņi saņems pēc nopelniem!

Avots: shareably.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment