Gadījumi, kad “Ceļa gals” notika arī realitātē – kam tādam grūti noticēt!

2012. gadā sporta ziņu diktore Džesika Redfilda atradās Eaton Centre Mall Toronto, kad viņa sajuta īpatnēju sajūtu, kā vēlāk viņa rakstīja savā blogā “Es nevaru no sevis izdabūt ārā to dīvaino sajūtu. Tā tukšuma, gandrīz vai slimīga sajūta vienkārši nepazūd. Grūti iedomāties, kā šī dīvainā sajūta palīdzēja man izglābties no apšaudes veikalā.”. Redfilda devās prom no veikala tieši pirms kāds vīrietis ar ieroci pārtikas nodaļā, kur tikko bija bijusi Džesika, sāka apšaudi. Pēc mēneša viņa bija viena no 12 nogalinātajiem cilvēkiem Kolorado kinoteātrī.

Fagila Mukametzanova kļūdīgi bija pasludināta par mirušu, bet, kad viņa pamodās pati savu bēru laikā, viņa tik ļoti pārbijās, ka nomira no sirdstriekas.

Sigurds bija vikings, kurš pēc izdzīvošanas kādā cīņā, vienu no savu ienaidnieku galvām piesēja pie sava zirga sedliem. Kad viņš devās prom no notikuma vietas, galva ļoti kratījās, tādā veidā ar zobiem iegriežot Sigurda kājā. Inficētā brūce laika gaitā nogalināja Sigurdu.

Lasi vēl: 5 briesmīgi negadījumi, kurus izraisījusi spēle “Pokémon Go” nedēļas laikā

Jamaikas politiķis Markus Gārvijs izlasīja par sevi kļūdainu informāciju nekrologā, kur bija rakstīts, ka viņš ir miris izputējis, viens un nepopulārs. Pēc tam viņš ķēra divas triekas un nomira.

Freins Selaks 7 reizes ir apmānījis nāvi un loterijā laimējis 700 000 eiro. Varbūt viņš ir tas, kurš ir “atkodis” šo mistēriju?

1

Avots: thoughtcatalog.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment