Hokeja totalizators: Kā likt likmes NHL

Hokejs tiek uzskatīts par ātrāko spēli uz Zemes un tā spēlētāji spēles laikā sasniedz prātam neaptveramu ātrumu. Vissvarīgākās hokeja spēles likmju veicējiem nodrošina spraigas emocijas un dažādas likmju iespējas, sākot no uzvarētāju komandas izvēles, līdz labāko spēlētāju noteikšanas. Totalizators.com apkopoti labākie totalizatori, kur likt likmes uz hokeju, tāpēc apskatīsim dažas no hokeja likmju iespējām, lai palīdzētu Jums izdarīt savu izvēli.

Likmes uz mača uzvarētājiem

Likmes uz komandu, kura, jūsuprāt, uzvarēs spēli. Hokeja spēle ir sadalīta trijos 20 minūšu periodos. Ja trešā perioda beigās spēle būs neizšķirta, sekos 5 minūšu pagarinājums, trīs pret trīs spēlētājiem. Pēcspēles metieni var izlemt spēles rezultātu, ja pēc pagarinājuma joprojām ir neizšķirts. Ja komanda, uz kuru likāt likmes uzvar, Jūs esat uzvarējis un Jums tiek izmaksāts laimests.

NHL izslēgšanas spēlēs rezultātu neizlemj ar pēcspēles metieniem. Ja nepieciešams, komandas izspēlēs jaunu 20 minūšu pagarinājumu, līdz kamēr kāds gūst vārtus.

Puck Line jeb handikaps hokejā

Faktiski tās ir handikapa likmes tikai ar citu nosaukumu. Gandrīz katrs online sporta totalizators kā galveno iespēju, izvēloties likmes, piedāvās gan Moneyline, gan vārtu līniju jeb Puck line. Vārtu līnija ir hokeja versija par punktu guvumu. Šajā gadījumā likmju licēji veic likmes uz uzvarētāju komandu ar noteiktu vārtu daudzumu, nevis tikai uz to, kurš uzvarēts. Tā kā hokeja spēlē ir daudz mazāk vārtu, salīdzinot ar punktiem basketbolā vai futbolā, vārtu līnija parasti tiek iestatīta uz 1,5 vārtiem. Piemēram, ja Tampabejas “Lightning” spēlē ar Dalasas “Stars” un “Lightning” ir favorīti, tad ripas līnija būtu -1,5 handikapu un “Stars” ar + 1,5 handikapu.

Virs/zem jeb likmes par kopējo vārtu skaitu

Jūs varat likt likmes par kopējo spēlē gūto vārtu skaitu starp abām komandām, kur kopējā summa parasti ir no 5,5 līdz 6,5 vārtiem. Ja līnija ir atzīmēta uz 5,5, abām komandām līdz spēles beigām ir jāiegūst vairāk nekā seši, lai “virs” likme tiktu izmaksāta kā uzvarētāja.

Ja abas komandas gūst mazāk nekā piecus vārtus, “zem” likme būs uzvarētāja.


Daži totalizatori nodrošina arī citas kopējo vārtu iespējas, ieskaitot kopējos komandas vārtus (izņemot pagarinājumu) un pirmā perioda kopējo vārtu skaitu starp abām komandām.

Likmes uz atsevišķiem punktu guvējiem

Likmju veicēji var likt likmes arī par atsevišķu spēlētāju sniegumu, ieskaitot to, cik vārtus gūs spēlētājs, vai kurš spēlētājs spēles laikā gūs visvairāk vārtu. Vēl viena no iespējām ir prognozēt, kurš veiks pirmos vai pēdējos vārtus.

Live likmes


Veiciet likmes spēles laikā ar līnijām, kas gandrīz pastāvīgi tiek pielāgotas atkarībā no tā, kura komanda spēlē uzvar vai dominē. Spēlē gūtie savainojumi, it īpaši sākumā, var krasi ietekmēt līnijas un izredzes. Azartisks likmes veids, kas patīk hojeka spēles pārzinātājiem un lielākajiem hokeja faniem.

Likmes par nākotnes notikumu iznākumiem

Veiciet likmes starpsezonā vai jebkurā sezonas laikā, atbalstot komandu, par uzvaru Stenlija kausa izcīņā vai to divīzijā vai, uzvarot noteiktu spēļu daudzumu. Visaugstākās likmes parasti ir sezonas sākumā. Katras komandas tiešais koeficients svārstīsies visas sezonas laikā dažādu iemeslu dēļ, piemēram, galveno spēlētāju traumas, zaudējumi vai uzvaras.

Īpašās likmes


Arvien biežāk sporta totalizatoros parādās kādas īpašas likmes, lai vēl vairāk piesaistītu spelētāju uzmanību. Lieciet likmes par ma

a zvaigzni, laiks, kad tiks gūti pirmie vai pēdējie vārti utt. 

NHL likmes: galvenie termini, kas jāzina

Favorīti: Parasti mājinieku komanda vai komanda ar labāku sezonas rezultātu. Daudz ko nosaka arī vārtsargi un pašreizējās traumas komandā.

Underdogs: Pretēji iepriekšējiem – viesu komanda vai komanda ar sliktākiem sezonas rādītājiem.

Moneyline: Visizplatītākais likmju veids, lai uzvarētu, vienkārši izvēlieties vienu vai otru līnijas pusi. Moneylines parasti nosaka komandu, kas uzvarēs spēlē pamatlaikā, ta

u ir pieejamas arī alternatīvas līnijas, lai norādītu, ka viena puse uzvarēs papildlaikā vai pēcspēles metienos.

Handikaps: Iespēja gūt labumu gan no uzvarētājiem, gan zaudētājiem, izlīdzinot rezultātu jau sākumā. Ja handikaps ir -1,5 (kas ir vidējais hokejā), izteiktam favorītam piešķir handikapu -1.5, bet pretinieka handikaps ir +1.5. Lai hokeja likme būtu veiksmīga, komanda, kurai ir handikaps +1.5 nedrīkst zaudēt ar vairāk kā 2 vārtiem, bet favorīt komandai jāuzvar ar vismaz 2 vārtu pārsvaru.

Total vai Virs / Zem: Līnija, kas nosaka, cik vārtus spēlē iegūs abas komandas. Var aprobežoties ar pamatlaiku vai iekļaut uzvaras vārtus arī no papildlaika un pēcspēles metieniem.

Kombinētā likme: Divu vai vairāku savstarpēji neatkarīgu likmju kombinēšana, sareizinot koeficientus. Ja veiksies, varēs iegūt lielu laimestu, tomēr, ja kāda no likmēm nepiepildās, Jūs automātiski zaudējat, pat, ja kāda no likmēm uzvar.

NHL likmes: kā darbojas koeficienti?

Totalizatori Latvijā izmanto decimālos koeficientus (Koeficients “3.00” nozīmē € 30 ienākumus, ja sākotnējā likme ir € 10, jeb,20 peļņa un 10 sākotnējā likme).

Amerikāņu koeficientus uz likmēm ir pieņemts attēlot ar skaitli 100, kas ir izejas punkts ar – vai + zīmi pirms tā. Ja koeficients ir pozitīvs, tas norāda, cik lielu peļņu saņemsiet no 100 vienību lielas likmes. Ja negatīvs, tas norāda, cik liela likme ir jāliek, lai laimētu 100 vienības no konkrētās likmes.). Piemēram, populārs ir koeficients -110, kas nozīmē, ka, lai laimētu 100 dolārus, Jums jāuzliek 110 dolāri. Ja skaitlis būs -150, tad tas nozīmēs, ka, lai laimētu 100 dolārus, Jums ir jāuzliek 150 dolāri. Piemēram, +250 nozīmē, ka riskējot ar 100 dolāriem, Jūs varat laimēt 250, no kuriem 150 būs Jūsu tīrais vinnests.

Visas likmes tiek izmaksātas īsi pēc spēles beigām, ļaujot šos līdzekļus likt uz jaunām likmēm vai izņemt no totalizatora.

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment