Čalis internetā iepazinās ar satriecošu blondīni un pameta savu draudzeni; Patiesība izrādījās skarba…

1aa

Tomēr, pāris no Oksfordas sagāja atpakaļ kopā pēc tam, kad Rebeka atklāja, ka šī sieviete ir viltvārde, kas izmanto modeles fotogrāfijas, lai izvilinātu no vīriešiem naudu. Turklāt, abi apgalvo, ka kopā nekad iepriekš nav bijuši vēl laimīgāki.

Rebeka ar Paulu ir kopā jau divus gadus, viņi iepazinās strādājot lielveikalā.

Pāris nedēļas pēc saderināšanās, Pauls pieņēma uzaicinājumu sociālajā tīklā Facebook, no kādas amerikānietes.

Abi regulāri sarakstījās un Pauls bija norunājis tikties ar Kristenu, kā arī, abi jau sāka plānot kopīgu nākotni.

Rebeka pastāstījusi, ka abu sarakstes ieraudzīšana bijusi viņas dzīvē lielākais šoks.

Viņa pastāstīja: „Es zināju, ka kaut kas nav kārtībā, pēc tam, kad Pauls sāka dīvaini uzvesties. Es viņu vairs neinteresēju un viņš kļuva izvairīgs.”

„Bieži vien, atnākot mājās, es atradu viņu sēžam pie datora ekrāna, vai arī pielīmētu savam mobilajam tālrunim. Es nesapratu, kas notiek, jo tikai pāris mēnešus iepriekš, Pauls mani bildināja, bet tagad, viņš knapi mani vispār ievēroja.”

„Acīmredzot, viņš kaut ko no manis slēpa, es jutu, ka tā ir cita meitene. Es iegāju viņa Facebook profilā, lai uzzinātu, kas notiek.”

„Tas, ko es redzēju, mani gandrīz nogāza no kājām. Viņš sarakstījās ar pievilcīgu blondīni, Kristenu, no Kalifornijas.”

„Katra nākamā ziņa bija intīmāka par iepriekšējo un viņš viņai ziņas sūtīja vismaz desmit reizes dienā.”

„Šīs meitenes profilā bija redzamas vairāk kā simts bildes, es paritināju viņu saraksti, atklājot, ka viņi sazinās jau no jūlija – tas notika pāris nedēļas pēc mūsu saderināšanās.”

 

Viņa par uzzināto runāja ar Paulu, kurš apsolīja vairs ar Kristenu nesarakstīties un apgalvoja, ka tas nav nekas nopietns.

„Bet, jau nākamajā dienā, man izdevās dabūt rokā viņa telefonu, kamēr viņš bija tualetē. Es biju pārsteigta, ieraugot, ka viņš ar Kristenu sarakstās, izmantojot WhatsApp – vienā no ziņām viņš rakstīja, ka mīl viņu,” Rebeka atklāja.

„Es nevarēju saprast, kā viņš svešiniecei, ko nekad nav saticis, var teikt, ka mīl viņu.”

„Es atkal viņu nostādīju fakta priekšā un viņš atzina, ka viņš viņu mīl un ir apjucis, es sapakoju savas mantas un aizgāju.”

Par spīti Rebekas aiziešanai, Pauls turpināja sarakstīties ar Kristenu. Pāris dienas vēlāk, Rebeka Kristenai nosūtīja ziņu, paskaidrojot, ka viņa ir sagrāvusi viņas attiecības ar Paulu, kā arī viņas cerības apprecēties.

Kristena atbildēja: „Pauls ir iemīlējies manī, Rebeka. Pazūdi.”

Paula jaunā meitene šķita arvien dīvaināka. Kristena apgalvoja, ka ir multimiljonāra meita, bet tajā pašā laikā, Paulam viņa teica, ka viņai nav naudas, lai iegādātos lidmašīnas biļeti un atlidotu pie viņa. Viņa izdomāja daudz un dažādus attaisnojumus, kādēļ nevar ar viņu satikties.

 

Rebeka ievācās pie saviem vecākiem, bet saglabāja kontaktus ar Paulu.

„Es mīlēju Paulu un man bija grūti būt no viņa šķirtai, es cerēju, ka mēs varētu palikt labi draugi,” Rebeka atzina.

„Es atkal un atkal jautāju Paulam, vai viņam nešķiet dīvaini, ka viņi vēl nav satikušies. Bet viņš ticēja, ka viņa itin drīz viņu apciemos.”

„Es biju pārliecināta, ka viņa ir pārāk laba, lai tā būtu patiesība, un tad, mana draudzene, Kristija minēja, ka, iespējams, Pauls ir krāpšanas shēmas upuris. Izklausījās ticami.”

„Es nolēmu uzzināt visu par krāpniekiem un to, kā viņiem izdodas no vīriešiem izspiest naudu.”

2013. gada janvārī, viņai izdevās atrast veselu interneta lapu, kurā bija redzama Paula jaunā draudzene, Kristena, un citi vīrieši brīdinājuši interneta lietotājus, lai neuzķeras uz šo krāpniecisko shēmu.

Kristena bija tikai viens no vārdiem, ko šī sieviete izmantoja, lai izkrāptu naudu. Viņas attēli patiesībā bija kādas īstas modeles privātās bildes.

 

Rebeka nespēja noticēt, ka Pauls spēja būt tik naivs. Viņa devās pie Paula un parādīja viņam to, ko atradusi internetā.

„Sākumā, viņš man nemaz neticēja, bet laika gaitā, viņš negribīgi atzina, ka Kristena lūgusi, lai viņš tai atsūta 3 tūkstošus Eiro, lidmašīnas biļešu iegādei,” Rebeka pastāstīja.

„Par laimi, viņš nekādu naudu nenosūtīja. Pauls bija apstulbis un pārstāja kontaktēties ar viņu.”

Tagad pāris atkal dzīvo kopā, kā arī viņi ievākušies jaunā mājā, lai sāktu visu no sākuma.

Pauls atzinis, ka atvainojies Rebekai neskaitāmas reizes un jūtās kā idiots.

„Es jutos glaimots, ka man uzmanību pievērsa tik skaista meitene un mēs sarakstījāmies vairākus mēnešus, pirms viņa vispār pieminēja naudu,” Pauls pastāsta par notikušo.

Lasi arī: Ugunsdzēsēja tika atlaista no darba šo 4 fotogrāfiju dēļ

„Viņai izdevās pilnībā sagrozīt man galvu. Viņa lika man domāt, ka nebiju laimīgs ar Rebeku.”

„Es jutos ļoti slikti, kad sapratu, kas patiesībā notiek, bet priecājos, ka šai krāpniecei nepārskaitīju naudu. Es nožēloju, ka vispār reģistrējos Facebook, tagad esmu izdzēsis savu profilu. Man tika dota otrā iespēja attiecībām ar Rebeku, es viņu nekad nepametīšu.”

 

Vai jūs spētu piedot šādā situācijā?

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">šaubīga</cite>

    varbūt,ja ļoti mīlētu

  • <cite class="fn">Zigis</cite>

    Cik zemu jānolaižas lai okšķerētu otra datoru un telefonu… Tas ir vēl nožēlojamāk par to saraksti.

    • <cite class="fn">Kaspars</cite>

      Bet daudzas sievietes tā dara… Ar vienu meiteni pārtraucu attiecības, jo viņa slepus līda manos profilos un e-pastos, bet tas bija sen un toreiz vēl biju jauns un stulbs, sapsihojos vnk…
      tagad saprotu, ka sievietēm greizsirdība un tās izraisītā debilā uzvedība ir norma, normāla lieta… es zinu, ka mana draudzene zin visas manas paroles un regulāri pārbauda manus profilus… es nezinu, vai viņa nojaušs, ka es zinu, ka viņa zin, vai nenojaušs, bet pārbaudes ir regulāras… par to man liecina manu draugu novērojumi attiecībā uz profila aktivitāti (parādīšanās on-line, tad kad es pat gribēdams netiktu pie neta)
      sākumā pie sevis cepos, bet tā kā man nekā slēpjama nav.. lai jau skatās…

  • <cite class="fn">brokolis</cite>

    Cik zemu jānolaižas, lai krāptu savu meiteni?
    Guds vīrietis saprot, ka laiks, nauda, dāvanas, komplimenti un sajūsma ir jāvelta tikai savai sievai un meitai. tas ir labākais ieguldījums dzīvē 🙂
    Un tāda vīrieša telefonā, datorā nevienā sieviete neskatītos.
    Sievietes ir gudras un jūt, ja vīrietis velta laiku, sajūsmu un naudu
    svešai sievietei un vīlusies sieviete vairs nespēj būt sapņu sieviete.

  • <cite class="fn">lejkanna</cite>

    Kam ir ko slēpt,tas arī psiho un uztraucas. Man, piemēram, vienalga,ja vīrs skatītos manos profilos,jo man nav ko slēpt. Bet šitādu atpakaļ neņemtu,lai iet pupās,kur garants ,ka atkal kāda modele neuzpeld,tā ir necieņa pret otru cilvēku..

  • <cite class="fn">murgs</cite>

    Es nevienam savas paroles nedodu, telefonā citiem lasīt nevēlamas ziņas uzreiz izdzēšu. Un tādai stulbai mīlestībai skatoties bildē, arī neticu!

Leave a Comment