IFA 2017: Miele iepazīstina pasauli ar revolucionāru virtuves iekārtu

Tehnoloģiju laikmetam attīstoties, uzņēmums Miele ir sapratis, kas mūsdienu steidzīgajam, bet pēc augstas kvalitātes alkstošajam cilvēkam ir nepieciešams. Apvienojot kvalitāti ar inovatīvu tehnoloģiju, ir radīta elegantā “Dialog” krāsns. Tā ne vien pārsteidz ar nevainojamiem rezultātiem, bet ir arī ātrāka un daudz universālāka kā jebkura cita virtuves iekārta. Abi uzņēmuma izpilddirektori un līdzīpašnieki Dr. Markuss Miele (Markus Miele) un Dr. Reinhards Cinkans (Reinhard Zinkann) Eiropas lielākajā tehnoloģiju izstādē IFA iepazīstināja publiku ar “Dialog” krāsns pārsteidzošajām funkcijām, pierādot, ka šī ir lielākā inovācija kopš indukcijas plīts izgudrošanas.

Runājot par šī produkta tehnoloģiskajām īpašībām, jāatzīst, ka “Dialog” krāsns ir īpaša ar to, ka tā spēj paveikt pat neiespējamo: piemēram, tā bez problēmām spēj pagatavot ledus blokā iesaldētu zivs fileju, neizkausējot ledu. Vēl viens piemērs, kas pārsteidz ne vienu vien profesionāli, ir svaigas jēra kājas, zaļo sparģeļu un citu dārzeņu gatavošana uz vienas kopīgas pannas. Neticami, bet aptuveni pēc 45 minūšu gatavošanas šie svaigie produkti savu gatavību sasniedz vienā laikā. Kā atklāj Markuss Miele, “Dialog” sasniedz ne vien lieliskus rezultātus, bet tā arī samazina gatavošanas laiku, jo ir līdz pat 70% ātrāka nekā parastās krāsnis. Lai gan ārēji tā neatšķiras no parastajām krāsnīm, iekšēji “Dialog” sniedz līdz šim vēl nebijušu pieredzi virtuvē.


Garšīga, kvalitatīva un neticami ātra ēdienu pagatavošana ir iespējama, pateicoties šīs ierīces sirdij un dvēselei jeb inovatīvajai tehnoloģijai ar nosaukumu “M Chef”. Atspoguļojot inovatīvās tehnoloģijas būtību, ierīcei ir dots nosaukums “Dialog”, jo tā spēj viedā veidā sazināties un reaģēt uz ēdiena tekstūru. Pateicoties “M Chef” tehnoloģijai, kas kombinēta ar ierasto konvencionālo siltumu, ēdienu ir iespējams pagatavot ne vien ātri un garšīgi, bet arī nepadarot tā virsmu brūnu. Tas nozīmē, ka, piemēram, maizi ir iespējams izcept bez garozas.

Šīs kulinārās maģijas pamatā ir inovatīvs inženierijas risinājums. Līdz šim zināma, tradicionāla gatavošanas metode paredz produkta sildīšanu no ārējā slāņa uz iekšpusi. Savukārt “Dialog” iekārtā viss notiek savādāk. Enerģija tiek vienlaicīgi padota visai produkta masai uzreiz, panākot nevainojami vienmērīgu gatavošanu. Turklāt krāsns spēj atpazīt un sildīt paša produkta tekstūru, nevis tā sastāvā esošo ūdeni, saglabājot zivs vai gaļas sulīgumu.

Pēc IFA preses konferences, atzīmējot Miele desmito dalības gadu izstādē, Reinhards Cinkans pateicās tās organizatoriem par veiksmīgo sadarbību. Viņš atzina, ka kopš pirmās reizes, ko Miele aizvadījusi IFA izstādē 2008. gadā, šogad kopā ar partneriem un klientiem piedzīvota visu laiku iespaidīgākā izstāde uzņēmuma vēsturē.

“Dialog” krāsns nonākšana Vācijas un Austrijas tirgū ir plānota 2018. gada aprīlī.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment