Interesants iemesls, kādēļ divi tīņi tika izslēgti no skolas!

Puisis un meitene, kuriem abiem ir 13 gadi, tika sodīti ar to, ka nedrīkstēja apmeklēt skolu Liverpūlē, kura tikai nesen tika apvienota skolā, kurā drīkst mācīties cilvēki no abiem dzimumiem. Iepriekš skolas bija sadalītas- puišu skolā un meiteņu skolā.

Kā ziņo skolas darbinieks, abi skolēni tika pieķerti skūpstoties skolas bibliotēkā. Viena no skolēna mammām apgalvo, ka abi pusaudži tikai sabučojušies klases telpā, kad skolotāja bija izgājusi no telpas. Pēc tam, to uzzinot, skolotāja aizliedza apmeklēt stundas un sūtīja tīņus mājās.

Skola ir atteikusies vairāk komentēt šo incidentu un apspriest tā detaļas, bet paskaidro tikai to, ka abi skolēni ar savu izvirtušo rīcību bija traucējuši citus skolēnus un likuši tiem justies neērti.

Tomēr, izslēgtās meitenes māte nerimstas: “Tas nav taisnīgi! Viņi abi izrādīja savas simpātijas. Atzīstu, varbūt ne tajā piemērotākajā vietā, bet viņi tā vietā saņem tādu pašu sodu, ja viņi būtu nodarījuši pāri kādam skolēnam vai pārkāpuši skolas noteikumus.”

Māte uzskata, ka nav pareizi liegt bērnam apgūt zināšanas, bet ir jāpaskaidro situācija un jāizstāsta, kāpēc labāk nevajadzētu tādas lietas darīt skolas teritorijā.

Avots: mirror.co.uk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment