Ja no rīta iedzersi šo dzērienu, jaunais gads sāksies jau ar labāku veselību

Speciālisti daudz ir aprakstījuši citrona un ingvera vērtīgās īpašības, it sevišķi savienojumā ar karstu ūdeni. Karstas ingvera tējas, kam pievienota šķēle citrona vai nedaudz citrona sulas, var dot ļoti pozitīvu efektu veselības uzlabošanā.

Citronā esošais C vitamīns un citas uzturvielas ne tikai lieliski uzlabo imunitāti, bet arī attīra asinis, palielina enerģijas daudzumu un možumu. Savienojumā ar karstu ūdeni citrons palīdz izskalot no organisma toksīnus un attīrīt to arī šūnu līmenī.

Savukārt ingvers sasilda ķermeni, aktivizējot šūnu vielmaiņu, kā rezultātā organisms strādā efektīvāk, cīnās pret novecošanās pazīmēm, neļauj ķermenī ieviesties slimībām. Ingvers arī pasargā organismu no baktēriju infekcijām vai palīdz pret tām cīnīties.

Lasi vēl: Lieliskas ziņas: izrādās, šampanietis var dot labumu veselībai! Pilnīgi neticami!

Abi šie komponenti palīdz ķermenim ātrā sadedzināt taukus, kas ir noderīgi cilvēkiem ar lieko svaru. Vislabāk šo dzērienu lietot no rīta, jo tas palīdzēs lieliski pamosties, iedarbināt vielmaiņu un uzturēt možumu un augstu enerģijas līmeni visu atlikušo dienu. Taču to var darīt arī vakarā, jo tad ķermenis dedzinās liekos taukus, kamēr tu guli.

Sāc nākamo gadu ar labāku veselību, ieviešot savā ikdienā šo vienkāršo paradumu!

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment