Ja tu izdarīsis ŠO, tad saņemsi brugerus bez maksas visu dzīvi

burggeri2

 

Ēdināšanas uzņēmums Mr.Burger tiešām oficiāli ir paziņojis, ka viņi garantē bezmaksas burgerus visai dzīvei, ja vien tu oficiāli nomainīsi savu vārdu uz Burger .

Pie šādas idejas mēs nonācām, jo  Interneta portāli ir pilni ar ziņām par Brexit un vēlēšanām ASV. Mūsuprāt, cilvēki pārāk nopietni uztver dzīvi un visu apkārt notiekošo, un šis ir veids kā padarīt visu mazliet jautrāku.

Tev jābūt vismaz 18 gadiem, lai oficiāli nomainītu savu vārdu, kas protams arī kaut ko maksās, bet arī šo izdevumus pēcāk segs uzņēmums, ja tu tiešām to izdarīsi.  Kā tu esi to izdarījis, līdz 31. jūlijam dokumentu kopija jānosūta e-pastā uzņēmumam, un tālāk jau jācer, ka nenāksies nožēlot izdarīto.

Un tad varēsi saņemt burgerus visu dzīvi bez maksas, taču ir jāatceras, gluži kā ikvienā visa mūža garantētajā pakalpojumā, ka tev būs kāds limits, lai nenotiktu tā, ka pasūti burgerus un pabaro ar tiem visus savus draugus un ģimeni. Un vēl, tev jābūt vienam no pirmajiem 10 cilvēkiem, kas to izdara, lai uzvarētu. Zināms ir arī limts- 7 burgeri katru nedēļu.

Kompānijas menedžeris stāsta: “Ļoti daudzi ir apsvēruši šādu iespēju, taču neviens vēl nav saņēmies to izdarīt un nav zināms, cik daudzi to tiešām uztver nopietni!”

Varbūt tu būsi pirmais un izmantosi šādu unikālu iespēju?

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment