Kā bez operācijas samazināt kuņģi? Izrādās, pavisam vienkārši!

Pirmais solis – biežas, nelielas, viegli sagremojamas maltītes

Ja varam kuņģi izstiept vienā maltītē apēdot lielu pārtikas kvantumu, tad varam arī pretēji – ēst nelielas maltītes, un jau pēc pavisam neilga laika jau jutīsi, ka ar pavisam nelielu pārtikas daudzumu, sasniegsi sāta sajūtu. Tā ir viena no galvenajām pazīmēm, ka kuņģa izmērs ir samazinājies.

Cilvēkam pareizi ir ēst aptuveni 5 nelielas maltītes dienā. Jautāsiet, kas ir neliela maltīte? Apjoma ziņā, vienā maltītē apēstajiem produktiem kopumā pēc izmēra vajadzētu būt tādiem, lai varētu tos apņemt, ar abām plaukstām.

Otrais solis – uzņemt pietiekami daudz ūdens, taču dzert pēc režīma

Ūdeni noteikti ir jāuzņem pakāpeniski visas dienas garumā (dienā aptuveni 1,5l, neskaitot citus šķidrumus, piemēram, sulas, zups, utt.), taču nedzer to pirms ēšanas, ēšanas laikā vai uzreiz pēc ēšanas, lai neatšķaidītu kuņģa sulas koncentrāciju. Jo vairāk to atjauksi ar ūdeni, jo ķermenim paies ilgāks laiks un būs vajadzīga papildu vieta, lai šo kuņģa sulas koncentrāciju atjaunotu un varētu sākt gremošanas procesu.

Trešais solis – izvairies no produktiem, kas kairina kuņģa sieniņas

Kuņģa sieniņas var zaudēt elastību, ja tiek regulāri kairinātas ar dažādiem neveselīgiem produktiem. Nemaz nerunāsim pie kādām veselības problēmām var novest regulārs kuņģa sieniņu kairinājums. Cilvēki visbiežāk “grēko” ar tādiem kairinošiem produktiem kā neveselīgiem gāzētajiem un saldinātajiem dzērieniem, asām ūzkodām vai maltītēm un pārmērīgu citrusaugļu uzņemšanu.

Lasi arī: 8 veidi, kā notievēt darbā nepieceļoties no galda

 

Avots: fithacker.ru

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment