Kad tika pārmeklēts šis Zoodārzs, atklājās šausminošas lietas – pilnīgs ārprāts, kādos apstākļos dzīvo dzīvnieki!

Pirmais aizdomīgais gadījums notika tad, kad 24 gadus vecu dzīvnieku kopēju nogalināja tīģeris, kura krātiņš nebija kārtīgi aizslēgts. Lai gan 2016. gadā Zoodārzam netika atjaunota licence, tas tik un tā turpināja pastāvēt.

Tad Dzīvnieku aizsardzības biedrība nolēma apmeklēt šo Zoodārzu, lai paši savām acīm pārliecinātos, kas tur notiek. Par nelaimi, skati, ko viņiem nācās redzēt, nebija tie patīkamākie. Neiesakām turpināt skatīties bildes cilvēkiem ar vājiem nerviem!

Vienā no karstākajām gada dienām viņi redzēja, ka pingvīni tiek turēti pavisam neatbilstošā vidē – bez ūdens, kurā peldēties, lai atvēsinātos.

Lasi vēl: Traģiskais stāsts par puisi, kuru ieslodzīja zoodārzā un padarīja par apskates objektu

Kamēr acīm redzētais jau tā bija gana šausmīgs, dziļāka izpēte atklāja, ka laika posmā no 2013. līdz 2016. gadam Zoodārzā bija miruši 500 dzīvnieki, kas nozīmē, ka šeit gada laikā nomirst 12% turēto dzīvnieku.

Izmeklēšana atklāja, ka lielākā daļa dzīvnieku nāvju bija novēršamas. Tā kā uz betona bija pārāk maz smilšu, kāda žirafe pakrita un nomira, arī degunradzim, kurš bija stāvoklī, netika nodrošināta pietiekama apkope. Liela daļa no mirušajiem dzīvniekiem ir apdraudētās sugas.

Cerams, ka šī izmeklēšana beidzot pieliks punktu dzīvnieku mocīšanai, un Zoodārzs tiks aizvērts uz visiem laikiem!

Avots: viralnova.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment