Kādas ir vīriešu visbiežāk pieļautās kļūdas skujoties?

Nesagatavotas sejas ādas un rugāju skūšana

Šī laikam ir visbiežāk pieļautā kļūda. Vīrieši apšļaksta savu seju ar aukstu ūdeni un uzskata, ka sejas āda un rugāji ir sagatavoti, lai gan patiesībā sākas cietu bārdas rugāju skrāpēšana.

Nesakām, ka tev ir jāliek karsts dvielis uz sejas, lai sagatavotu ādu un rugājus (kā tas būtu pareizi), bet rodam kreatīvu risinājumu – skujies pēc dušas!

Tu izvēlies nepareizos “darbarīkus”

Ir jāatceras vienu reizi par visām – vienreizējais skuveklis tik tiešām ir vienreizējs – izmet to pēc lietošanas. Ja tava āda ir jutīga, izvēlies skuvekli, kur ir mazāks asmenīšu skaits, taču, ja tava āda “nav izvēlīga”, un tu jūti, ka skuvums gludāks sanāk ar vairāk nekā 3 asmenīšiem – uz priekšu.

Lasi vēl: 10 vīriešu ģērbšanās kļūdas, kuras atbaida sievietes – #3 it īpaši!

Atgādināsim, ka arī vairākas reizes lietojamo skuvekļu galviņas jāmaina reizi nedēļā (pieņemot, ka skujies katru otro dienu).

Nepareiza tehnika

Nekad neskujies pretēji matiņu augšanas virzienam, tā tu tikai kairināsi ādu. Šāds ieradums parasti novērojams vīriešiem, kuri izmanto elektriskos trimmerus. Ja tava āda ir jutīga, tad jāpiedomā pie skūšanās biežuma – centies neskūties biežāk kā pāris reizes nedēļā. Ja tev ikdienā nepieciešams gluds skuvums, izvēlies elektriskos skuvekļus.

Avots: fashionbeans.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment