Kādēļ tev nevajadzētu saglabāt draudzīgas attiecības ar bijušo?

Viņa domās, ka tu vēl aizvien viņu vēlies

Pat, ja esi ticis pāri viņai, tas, ka turpināsi uzturēt kontaktu, liks domāt, ka tu vēl aizvien vēlies būt ar viņu kopā. Atkarībā no tā, kāda ir šī sieviete, viņa informāciju izmantos dažādos veidos. Lielākajā daļā gadījumu viņa vienkārši tev blakus jutīsies neērti. Kāda cita katru tavu darbību interpretēs kā flirtēšanu. Tu visu laiku satiksies ar sievieti, kura tevi varbūt ciena kā cilvēku, bet principā nav ieinteresēta tevī. 

Viņa stāvēs ceļā tavām nākotnes attiecībām

Tavām nākotnes sievietēm vienkārši nepatiks fakts, ka vēl joprojām tiecies ar savu bijušo draudzeni. Jauna draudzene sākumā tēlos, ka viss ir kārtībā un ka viņa to pieņem, bet viņa vienmēr jutīsies nedroši par šo sievieti. Vēl trakāk ir tad, ja tava bijusī turpina pret tevi izturēties tā, it kā viņai pret tevi vēl joprojām būtu jūtas (lai arī tā nemaz nav patiesība). Ja vēlies veidot jaunas attiecības un gribi izvairīties no drāmas, tad labāk pārstāj draudzēties ar savu bijušo.

Izņēmuma gadījums

Tev nekad nevajadzētu turpināt draudzību ar sievieti, ar kuru esi izšķīries, ja pirms attiecībām neesat bijuši draugi. Ja jūs ir vienojusi tikai abpusēja romantika, tad nav vērts censties cīnīties par draudzību, kura tik un tā nekad neizveidosies. Tomēr, ja pirms attiecībām esat bijuši tuvi draugi, tad ar laiku ir iespējams šīs attiecības atgriezt iepriekšējā veidolā. Protams, būs neērti brīži, bet tas ar laiku pāries. 

Avots: www.tsbmag.com

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment