Kļūda, kuru nekad mūžā nevajadzētu pieļaut gultā

 

„Ja puisis nezin, kā izmantot savas rokas, sievietes uzskata, ka līdz ar to viņš nemācēs izmantot diez ko labi arī pārējo savu aprīkojumu,” saka Morsa.

Galvenā problēma ir tāda, ka viņas vagīna ir ārkārtīgi jūtīga pret skrambām un skrāpējumiem, tādējādi tevis labi iecerētā bakstīšanās galu galā var nodarīt vairāk kaitējuma nekā labuma.

Kā tu varētu uzlabot šo situāciju? Morsa iesaka sākt ar pārliecināšanos, ka tavi nagi ir apgriezti un labi kopti. Tad uzsāc visu lēnām. Noglāsti viņas augšstilbus un turpini līdz viņas klitoram, pie paša iekšējā kaunuma lūpu sākuma. Morsa piebilst, ka vieglas, apļveida kustības tikai nedaudz virs jūtīgā punkta nostrādā uz vairuma sieviešu, kā arī nedaudz lubrikanta var izlīdzēt.

Lasi arī: ŠĪM 3 Zodiaka zīmēm ir visizteiktākais seksualitātes magnētisms. Uzzini, vai esi starp viņiem!

Morsa atklāj, ka daudzām sievietēm šādi ir vieglāk sasniegt orgasmu, nevis tad, kad tiek stimulēts G punkts, tādēļ tu gan jau gribēsi tur uzkavēties. Tomēr, ja viņa vēlas, lai tu ej dziļāk, maigi virzi savus pirkstus iekšā viņas nabas virzienā. Tev vajadzētu sajust miesas apgabalu, kas pieskārienam raupjāks. Morsa iesaka šo apgabalu glāstīt no dažādiem spiediena leņķiem, sākumā ļoti maigi. Viņa ļaus tev zināt, kad esi licis viņai sasniegt virsotni.

 

Avots: menshealth.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment